Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 12. elokuuta 2013

Sateista maanantaita ja rosoista kuvaa

Kun on niin harmaata ja sataa, tuntuu kuin syksy olis jo tullut. Pitäsköhän nostaa tomaatit ja paprikat sisäpuolelle kypsymään...aamulla oli vain reilu 11 astetta ulkona.


Myin yhden työtason huutonetissä ja se ostaja haki jo aamulla sen meiltä, ennen töihin menoaan. Mulla oli ollut sitä varten kello soimassa varttia vaille 7, mutta heräsin jo kuuden jälkeen Elmon haukkuun. Eikä se mokoma ees halunnut ulos, taisi haukkua vaan seurankipeyttään.

Otin tässä kerran ulkona pihalla kuvia, kaikenlaista kauhtunutta sälää on siellä koristeena. Laitan niitä tähän väleihin.
Tämä pieni nalle löytyi puuvarastosta puiden alta, pyysin miehen laittamaan siihen alustan, että pysyy pystyssä.
Seuraavan kuvan "terveislaatikko" on ollut ovenpielessä aina.
Olen miettinyt laittaa taas vaihteeksi arvontaa tänne, ehkä ensi ensi kerralla, jos ei tässä tule muuta. On kertynyt noita "ylimääräisiä" sisustuskirjoja (eli sellaisia, joita ei ole enää tullut katseltua), mikä mistäkin tulleita.Jonkun niistä voisi laittaa voitoksi :)

Myös nämä puukengät on talon mukana tulleet.Tämä peltinen tervetuloa-kyltti on sen sijaan tullut meidän entisen mökin mukana.

Nämä isot vieterit otin kierrätyksen pois heitettävistä, nyt niissä on tuikut "lyhtykaapissa" rappusten vieressä.

Vanhat lyhdyt on aina kauniita...niinkuin vanha hirsiseinäkin.

Lopuksi pari kuvaa lauantaisen kaupunkipäivän satoa. Kerkisin nimittäin poiketa kahdella kirppiksellä sekä kiertsissä :)

Neljä kuppia teevateineen, kierrätyksestä, samanlaisia kuin mulla on ennestään kakkulautasia ja ruokalautasia. Kupit 0,50/kpl ja teevadit 0,20/kpl. Muki 0,50.
Jälkiruoka kuppi, uusi, puolen hinnan pöydästä kirpparilta 0,25 ja vispilä samalta kirppikseltä 1 e (tuo oli tarpeen, kun entisestä katkesi varsi ja teflon kattilassa ei voi käyttää metallivispilää).
Pinkki servettikori kiertsistä 1 e ja 2 kpl ikean valokuva kehyksiä 0,10/kpl. Rikkalapio ja vihreä vanhan aikaisen näköinen amppeli kirppiksen ilmaistavaroista.Vihreät tukkalenksut kirpparilta 1 e (uusia).
Toiselta kirppikseltä oli nuo ilmaistavarat ja sieltä ostin kivan limenvihreän istuintyynyn tähän tietokone-tuolille 0,50 e.


Palaillaan arvontaan ja muutenkin, kohta pitää lähteä viemään tölkkejä, purkkeja, pahvia ym kierrätyspisteelle.Heippa!

3 kommenttia:

 1. Nalle oli varmaan ollut talviunilla siellä puiden alla :) Onneksi pääsi pihalle, eikä joutunut vahingossa uuniin. Nuo puukengät on tosi hienot.
  Kunnon shoppailukierros kirppareilla piristää aina niin kummasti :)

  VastaaPoista
 2. Mukavia löytöjä.
  Meilläkin oli aamulla vain 10c-
  Eiköhän sitä lämpöä vielä tule.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)