Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 6. elokuuta 2013

Kuoppaa kaivaa ja itse siihen lankeaa...

Nimittäin meidän Busse! Se on koko kesän yhä levenevää "kuoppaa" kaivanut ulkopöydän alle, missä makaa varjossa.


Aamun raikkaat terveiset muuten täältä! Aamulla kun 8n jälkeen tulin alakertaan, missä oli olohuoneen ikkuna ollut koko yön auki, oli niin viileää, että piti pitkästä aikaa laittaa villatakki yöpaidan päälle. No hetkeksi vain, kyllä sitä sitten lämpimän puuron ja kahvin jälkeen lämpesi.
Ihanaa vihreyttä vielä hetken aikaa ikkunasta kuvattuna.


Eilen illalla kävin tuossa lähimetsässä katsomassa olisiko siellä mustikoita tai sieniä, ei kumpiakaan näkynyt, mutta vadelmia sain vielä muutamn desin. Nekin alkaa olla jo ylikypsiä. Ai niin, löysin myös yhden valkoisen viinimarja pensaan sieltä ja keräsin niitä vadelmien joukkoon. Illalla pistettiin marjoja taas jätskin joukkoon ja aamulla laitoin puuron joukkoon.
Muuten eilen oli kaupunki-reissu päivä. Kävin samalla vanhimmalla tytölläni ja sain hältä kassillisen vaatteita. Se poiki sen, että kotona siivosin hylly-vaatekaappini ja pistin sieltä pois kassillisen epäsopivampia vaatteita. Kiertoon nekin menevät. Jos ei muuten, niin kierrätykseen. Vain yhden paidan otin sivuun, kun siinä oli paha tahra. Toisaalta siinä on kauniit helmikoristeiset kukkakuviot, ehkä otan ne talteen siitä...
Nuorimmalle tytölle vein puhdasta pyykkiä taas ja pari vaatetta siskoltaan.Kun hältä sain taas pestävää pyykkiä ja pyykin muovikassi oli rikki, niin senkin leikkasin matonkuteeksi, kun oli vihreää muovia..Mitäpä sitä ei meikäläinen kierrättäisi :D

Tässä lähetyspöytään meneviä, pari koria ja sydämiä.

Ensimmäinen työpäiväkin on tiedossa, perjantaina olisi sijaisuus, jos ei sitten sitä ennen tule muita sijaisuuksia.
Yhtenä päivänä leivoin Kuningatar-muffiineja, ohjeen taisin ottaa talteen Kotivinkki-lehdestä,silloin kun olin lapsia hoitamassa tytön luona. Niitä ollaan nyt syöty monena päivänä kahvin kanssa. Loput jo siirsin jääkaappiin, etteivät mene huonoksi, kun on niin kuuma.Niissä on kuitenkin rasvaa.


Nautitaan vielä hetken kesästä ja lomapäivistä ja imetään auringosta voimia syksyyn :)

5 kommenttia:

 1. Meillä Mökö myös on kova kaivamaan itselleen makuupaikkaa.
  Herkullisen näköisiä muffinsseja:)

  VastaaPoista
 2. Mikähän pesänrakennusvietti noilla koirilla oikein on :)Teillä onneksi pöydän alle. Meillä koiruus salaa kaivaa kuoppaansa ihan rappusten eteen. Siinä vieraampi helposti nyrjäyttää nilkkansa.

  VastaaPoista
 3. Meidänkin koira kaivaa kuopan itselleen kun siellä on viileämpää maata kuumalla kesäkelillä.

  VastaaPoista
 4. Koirat on viisaita. Tietävät mistä löytyy varjo ja viileys.

  Lähtystyö on tärkeää. Olet ahkeroinnut lähimmästen hyväksi

  Aurinkoisia ilontäyteisiä päiviä♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)