Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 26. elokuuta 2013

Käsitöitä ja kuvia kännykästä
Mukavaa maanantaita!


Tämmöinen pöllö tuli yhtenä päivänä tehtyä, oikein kierrätyspöllö, kun täytteenä on kaupan hedelmäpussia, kun vanu oli loppu :)
Nuo purkit on aiempia tuunauksia jogurttipurkeista, kun piti tehdä niistä valosarjaan "varjostimia" mutta ei sitten löytynytkään kotoa sellaista toimivaa valosarjaa. Pitäisköhän ruveta kattelemaan Kirpulta...Kun sinne taas joskus pääsee. Nyt olen kyllä vaan myynyt entistä tavaraa pois.

Tällainen tyynynpäällinen tuli tuunattua vintin komerosta löytyneestä entisten omistajien tyynyliinasta. Siinä oli valmiina yksi pitsi, lisäsin siihen pari konepitsiä, nimikirjaimet on entisen omistajan rouvan. Tein tästä siis sohvatyynyn päällisen.Kivemman näköinen luonnossa, kuvassa varsin aneemisen näköinen.

Mulla on taas yksi kiva kuva kateissa, katsotaan jos löydän tähän loppuun jonkun kuvan :)

Tämä se kuva oli, jota kaipasin. Otin eilen, kun leikkasin kuistilla maton kuteita, oli jotenkin kiva tunnelma siellä, ehkä häivähdys siitä välittyy teillekin :)

4 kommenttia:

 1. No on kiva tunnelma, pitsiverhot ja pelargoni akkunalla ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunista askaretelua taas sulta ja kivoja kuvia.
  Tunnelma välittyi hyvin tänne asti.

  Oletkos yhtään puolukkaan kerennyt, minä olen nyt melkein 100 litraa poiminut parissa päivässä eli on kiva palata marjasaaliin kanssa reisulta kotiin ylihuomena.

  VastaaPoista
 3. Maija: :)

  Emilie: :)

  Minttuliini: En tosiaan ole puolukkaan kerennyt, enkä sieniäkään vielä löytänyt...
  Mukavaa kotiinpaluuta!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)