Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 29. elokuuta 2013

Ajelulla
Kävimme tänään ihan huvi-ajelulla Salossa, kun oli vielä kaunis sää ja vapaata. Ens viikko onkin kokonaan töitä.Poikkesimme kirpputori Aarresaarella, juotiin munkkikahvit ja metsästin löytöjä sillä aikaa, kun mies jutteli vanhan tuttunsa kanssa, joka asuu Salossa.


Iso ja kiva kirppari ja siisti. Muutama mukava asia olis ollut joita halajasin, mutta vanha taulu ja ihanat vaalean vihreät jalalliset lasit jäivät sinne...hillitsin itseni niiden suhteen ja selvisin sieltä paljon halvemmalla, kun uskoin itselleni pitämäni järkipuheen esim. niistä laseista, kun laseja on ennestäänkin kaappi täynnä :D Mutta oli ne niin söpöt..


Niinpä ostoksiksi tuli vain turkoosi lasi astia 1 e, pieni vanha pullo 0,50 e ja uusi juuresharja 0,50 e.Myöhemmin, käytyämme välillä Lidlissä ostamassa lounaan (juustosämpylät, kivennäisvettä ja riisisuklaata) ja nautittuamme ne autossa, menimme toiselle kirppikselle. Meillä oli Elmo mukana autossa ja aurinko oli alkanut kuumemmin paistaa, niin ostin miehelle kahvin ja hän jäi Elmon kanssa pihan varjoon istumaan. Niinpä itsekin jouduin tekemään pikakierroksen sillä kirppiksellä.
Tapasin siellä ekaksi vanhan tutun, jonka kanssa hetki juteltiin, ja sitten nopea kierros pitkin kirpparia. Matkaan tarttui punainen sohvan päällinen 10 e, punainen uusi wc-harja 2 e ja kukallisia lautasliinoja 1,40 e.
Ihmettelin hintoja tuolla kirppiksellä, kun monet tavarat oli tosi kalliita ja kuulin jonkun muunkin sitä kommentoivan.Tässä kuvaa sohvasta uudessa mekossa ja muutama löydöistäni.Päivä meni tosi nopeasti reissussa, tullessa käytiin vielä pankkiautomaatilla ja kaupassa.


Mies lähti lenkille ja minä vaan taas istun tietskalla, olen kyllä ruvennut polkemaan kuntopyörää välillä, puolustuksekseni tuon sanon :)


Olimme yhtenä iltana ystävien luona grillaamassa, samalla reissulla sain sieltä myös yhden ison ruukkukasvin, kiinanruusun, joka nyt melkein peittää askarteluhuoneen ikkunan...sitä vois kyllä leikata lyhyemmäksi, mutta kannattaisikohan se leikata vasta keväällä...mitä mieltä olette?
Tuo kukka oli ollut ystävän pojalla ja kun hän muutti, se ei mahdu sinne asuntoon eikä myöskään äidilleen sisälle (oli terassilla tämäkin, pitihän mun se "pelastaa", ennenkuin kylmä tulee...)
Isompaan ruukkuun pitäisi myös jossain vaiheessa laittaa, on tosi pienessä ruukussa kokoonsa nähden.

Iloista torstaita!

6 kommenttia:

 1. Hyvä että jätit muillekin ostettavaa :) Tosi paljon heittelee hintataso kirppareiden välillä. Joskus niistä kalliistakin voi silti tehdä löytöjä.

  VastaaPoista
 2. Sude: Niinpä, ja varsinkin jos on aikaa etsiä...

  VastaaPoista
 3. Välillä osuus kyllä kohdalle sellaisia kirppareita, että kaikki on tosi kallista... mutta luulen, että sellaisilla kirppareilla ei sitten tavarat menekkään kovin hyvin kaupaksi.
  Ihanan kiinanruusun olet saanut. Se tekeekin ihania kukkia. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Oltiinpa sitten samalla kirpparilla, mutta eri päivinä! Itse katsastin Aarresaaren tiistaina, mutta lähdin sieltä tyhjin käsin. Yleensä kyllä sieltä jotain löytyy ja edullisesti. Toinen hyvä Salossa on Radiokirppis ja myös Fidalta tekee joskus löytöjä. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kaunis väripilkkut tuli sohvasta.

  mukavaa viikonloppua sinulle♥

  VastaaPoista
 6. Hyvä Mieli: kiinanruusu rupesi kellastamaan lehtiä...sitten luin sen tykkäävän olla vähän viileämmässä, niin siirsin sen ylös makkariin, kun siellä on aina viileämpää, toivotaan, että se alkaisi siellä viihtyä.


  Hitunen: Ai sinäkin olit Aarresaarella, yleensä se on nimensä mukainen kyllä :)
  Radiokirppiksellä olen joskus käynyt, kävimme sen edessä ensimmäisenä, mutta se ei ollut vielä auki.Ollikkalan suurkirpparilla kävimme Aarresaaren lisäksi :)

  Sylvi: Samoin sinulle :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)