Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 5. heinäkuuta 2013

KirppiskierrosJoopa joo, vihdoinkin pääsin kirppis kierrokselle ihan yksin ja ajan kanssa (mies ei ikinä ois jaksanut niin kauaa seurata mukana :)


Eilen kun auto vietiin etulasin vaihtoon, niin jäin heti menomatkalla sinne missä oli parhaat kirppikset, eli sinne missä olen elämästäni 10 vuotta asunut ja joka tuntuu "kotiseudulta".


Ekalta kirppikseltä tarttui mukaani vihreä ja turkoosi pullo, kummatkin 0,60 e sekä kirkkaan keltainen pieni kori 0, 10 e, raidallinen lampunvarjostin oli myös kivan värikäs, hinta 2 e ja turkoosit caprit 1,50 e.Seuraavaksi oli vuorossa kierrätys, josta selvisin 0,70 e:lla, kun ei siellä nyt ollut oikein mitään mielenkiintoista.Eli sieltä vain tuo sinikuvioinen lasi 0,50 ja ruusu-teevati o,20, lisäksi ilmaisista 3 ruusukuppia ja lasinalusia pojan kokoelmiin.Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, tuttuni pitämä kirppis. Sieltä saaliina yhden pöydän tarjouskorista 3 juomalasia 0,30 kpl. Kaksi vaaleanvihreää minulle ja neidille violetti coca-cola lasi. Omat lasini olivat jo kuvaushetkellä likoamassa, että hintalappujen liimat lähtivät.

Myös taika-askartelulehti ( 0,80) ja Maalaisunelma (0,40) löytyivät sieltä. Ja viimeiseksi vaalean siniset piha-shortsit 0,50.


Sen jälkeen kelpasikin mennä Markettiin ostamaan jäätelöä ja limua sekä laastareita (varpaat oli jo kipeät, ja edessä oli vielä noin 4 km kävely keskustaan :)


Tuttujakin tapasin reissulla ja entisiä muistellen kävelin osin hiljaisia reittejä kaupungille päin.Tyhmältä tuntuu sanoa että täältä kesäparatiisista jollain tasolla vielä "kaihoilen" sinne lähiöön. Kai se on vain sitä kun siellä on kaikki niin tuttua ja kaikki on niin lähellä, toisin kuin täällä maalla.

Kaupunkiin päästyä menin neidille ja tarjouduin tiskaamaan kun hän oli aloittanut juuri siivouksen. Kehtaanko sanoa, että kyllä oli sen tarpeessa. Nuorempi poikanikin oli sinne tulossa, joten näin hänetkin samalla "iskulla".


Kirjastossakin poikkesin sekä miehen kanssa Mäcissä ja Pelastusarmeijassa tuttuja tapaamassa.Ja neiti tuli tosiaan meille yökylään, hänen kanssaan illalla pelasimme crokettia ja mölkkyä.

Ihan kiva päivä, vaikka menikin melkein koko päivä sillä reissulla. Illalla vielä katsottiin miehen kanssa ohjelmaa 70-luvun iskelmistä. Markku Aroa, Einiä, Lea Lavenia, Kake Randeliinia ym.

Mukavaa perjantaipäivää teille!

5 kommenttia:

 1. Se iskelmäohjelma on minustakin hyvä, tosi huolella tehty ajankuvineen ja kivoja haastatteluja sekä hyvää musiikkia!
  Olipa pitkä päivä. Lapsuuden ympäristössä on oma tuttuuden viehätyksensä, ja onhan se helpompaa jos kaikki tarpeelliset paikat ovat lähellä. Toisaalta lemmikkieläimet viihtyvät yleensä paremmin maalla.

  VastaaPoista
 2. Saila: Tuo ei kyllä ollut mun lapsuuden ympäristöä, olen lapsuuteni viettänyt maalla. Tuo oli sitä lähiötä missä viimeksi asuttiin kuusi vuotta ja nuorempana asuin 4 vuotta samalla alueella. Eläimiä minäkin aina ajattelen, jos meinaa tyhmä kaihous iskeä :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanuuksia olet löytänyt..ai et mie rakastan myös kirppareita kuten olet huomannut blogistani..vaatteita minä en juurikaan löydä kirppareilta koska harvemmin on xl- xxl-koon vaatteita tai sit ne on tehty telttaretkeä varten..en tykkää et jotkut vaatteet näyttää isoillakin ihmisillä kamalilta teltoilta...miksi ei suunnitella sellaisia kauniita vaatteita isommille, tai on niitä mutta sitten tulee raha asia eteen..eli ei kiitos..
  Täytyy ensin ostaa saumuri ja alkaa tehdä itse vaatteita :)
  kaunis tuo lasi tuossa kuvassa...ja minullakin on muutens toinen mitä olen kirpuilta etsinyt ne on ne pienet lasipullot/öljypullot..jos maanantaina löydän kun lähden kaupungille :)
  Hyvää viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Edullisia ostoksia ja kivaa seuraa : ) Iskelmissä on se huono puoli, että ne jäävät päähän soimaan kuten Randelinin renkutukset, joista en ole koskaan tykännyt : D

  VastaaPoista
 5. Hannele: kirppikset on just Best!
  Samoin mukavaa viikonloppua :)


  Mayo:Joo, en mäkään Kake Randeliinista oo niin tykänny..

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)