Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 25. heinäkuuta 2013

Kesä tuli takaisin !


Niin syksyiseltä tuntui jo tässä välillä, niin ihanaa kun taas paistaa aurinko, kukat hehkuvat ja perhoset lentelevät :)
Ja sain pestyä vihdoin isomman maton, ainoan jonka suunnittelin peseväni tänä kesänä, (lukuunottamatta koneella pestyjä pienempiä mattoja).Pesin sen ystävältä lainattua painepesuria avuksi käyttäen.

Eilinen päivä meni kaupunkireissulla, tänään oli sitten siivouspäivä, niin saa sitten huomenna pitää vapaata. Perjantai-iltana menenkin sitten seurakunnan jälkeen tyttärelle yöksi, koska jään hoitamaan lapsenlapsia lauantai-sunnuntai.

Eilisellä kaupunki reissulla kävin kahden muun tyttäreni luona.Ja samalla tuli katsastettua "karvaiset lapsenlapsetkin" eli tyttöjen kissat.


Tässä keskimmäisen tytön kissaneidit.
Kummatkin viihtyivät parvekkeella. Tuossa taustalla näkyvässä pihlajassa lintu huuteli koko ajan kuin kissoja kiusatakseen :)


Ja tässä nuorimmaisen kissaherra.

Vaatelaatikossa :)

Kaikille meille on "sattunut" harmaita kissoja, paitsi meidän Hipsu on vain vähän ruskeampi.

Meidän kissoista Rasmuksella on ollut tassu kipeä, aristaa sitä kävellessään.


Busse-koiralla on ihan hirveä karvanlähtö, oikein tuppoina lähtee karvaa, vaikka sitä parin päivän välein harjataan turkista monta harjallista. Että siivous oli taas tarpeen.


Mä olen vähän tylsistynyt taas tähän sisustusjärjestykseen, mut kun ei täällä oikein pysty mitenkään muutenkaan asettelemaan huonekaluja, kun on niin ahdasta. Eikä olohuoneen lattia-remonttia saatu tänäkään kesänä aikaan, eikä ollut rahaakaan, ylimääräisiä menoja muutenkin vain :(


Teille, jotka luitte Kaarina Davisin Irti oravanpyörästä-kirjan ja laillani piditte siitä, tiedoksi, että häneltä on tullut uusi kirja Toisinnäkijän päiväkirja. Sen aion tilata, vaikka rahat olis kuinka vähissä :) Pitää sitä ihmisellä jotain iloa olla.


Todella ihanaa, että kesä kultainen palasi takaisin ja vielä on päiviä nauttia kodista ja pihasta <3

Rattoisaa torstai-iltaa teille! Palaillaan :)
2 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)