Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Eläimellistä menoa


Poikkesimpa vielä kuitenkin koneelle, ja tulin laittamaan tänne parit eläinkuvat. Tänään aamupäivällä, kun käytiin Kasvihuoneilmiöllä ilmoittamassa kirppismyynnistämme, muistin kuulleeni tuttavalta, että siellä on kaneilla poikasia.
Joskus laitoinkin teille kuvan Kasvihuoneilmiön kanikonttorista ja Hannu ja Kerttu-kaneista. Nyt siellä on pikkukaneja...ja vielä pikkuisempia :)

Kuvissa on vaan niitä isompia, sillä ihan pikkuiset poikaset olivat pesässä, josta niitä näkyi vain vähän kylkiä.

Noita on myynnissäkin 40 euron hintaan.


Lisää eläimiä: Illalla vierailivat meillä vanha ystäväni poikansa, ystävänsä ja kahden koiransa kanssa.Joimme kahvit, saunoimme, grillasimme lohta ja vaahtokarkkeja...ja yritimme pitää koirat erossa eväistä :)

Suloisia pieniä koiria ystävällä. Koirat tulivat hyvin toimeen meidän koirien kanssa ja sain jopa heidät samaan valokuvaan :)

Eli Jalda, Bim, Elmo ja edessä erillään Busse.

Kohta pitää mennä nukkumaan, aamulla puoli kymmeneltä sinne kirppis myyntiin. Onneksi kerittiin pakata auto valmiiksi jo tänään ennen vieraiden tuloa.

Hyvää yötä, kauniita unia!

7 kommenttia:

 1. Hyvää yötä ja hyvää kirppispäivää!

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia pikku pupuja ♥ Onneksi ovat niin kaukana, ettei vahingossa yksikään kotiudu meille =D Eipä tuommoiset varmaan kissojen kanssa oikein pärjäiskään.

  VastaaPoista
 3. Saila: Kiitos näin jälkeenpäin! Ei kyllä mikään mahtava myynti ollut, ihmisiä kävi paljon Kasvihuoneilmiössä, mutta kirppis ei niinkään kiinnostanut. Kaksi muutakin myyjää oli meidän lisäksi.
  Vähän reidet punottaa, kun oli shortsit ja niin paistoi aurinko...

  VastaaPoista
 4. Sude: Niin söpöjä ne on, mutta eivät ehkä sopeutuisi kissojen ja koirien kanssa, en tiedä...


  Stiina: Eikös :) Tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)