Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Aamu-unisuutta ja kivaa postia :)


En tiedä mikä ihme mua nukuttaa...tänäänkin heräsin vasta 10ltä, vaikka illalla yritin mennä aikaisemmin nukkumaan, että heräisin aikaisemmin. No, tosin se yritykseksi melkein jäikin, koska nuorempi koira rupesi haukkumaan ulos ja kun ei viitsitty sitä enää vapaana päästää (kun ei sitten tiedä kauanko se siellä viihtyy) niin menin sen kanssa tekemään pienen lenkin, kello oli silloin noin vähän ennen 22. Hyvä olikin, että menin koska koira tosiaan kävi molemmilla tarpeillaan.

Sen jälkeen menin sänkyyn ja ajattelin pitkästä aikaa lukea vähän. Hipsu tuli viereeni nukkumaan, Rasmus sen sijaan oli halunnut ulos.


Kohta kello olikin jo 23 ja mieskin tuli nukkumaan...joten ei se paljoa aikaistunut se mun nukkumaan meno. Edellisenä yönä mentiin nukkumaan keskiyöllä, kun oltiin katottu uutta sarjaa Silta...


Mies onkin tänään taas yllätten joutunut näytelmä-sijaiseksi ja ajattelin, että kun olisin herännyt aikaisemmin olisin kerinnyt kaikkea tehdä aamupäivällä, vaan ei kun ei.


Onneksi postissa tuli kiva lähetys! Tilasin Stiinalta Tiedän paikan armahan-blogista (olisin linkittänyt, mutta se taitaa olla mulle edelleen liian vaikeata) kaksi 50-luvun Kotiliesi-lehteä edullisesti.
Ja kaupanpäälle sain näin mahtavan muovitetun mainoksen 50-luvulta, kiitos Stiina! Se on IHANA :)
Ja reunukset siinä on melkein meiän keittiön seinän väriset :) Kokeilin sitä ensin näin kesä-ajaksi hellan muuriin.

Siinä on toinenkin muovitettu kuva (oikeasti kai tabletti).
Mutta loppujen lopuksi laitoinkin sen kahvi-tarpeet sisältävän keittiökaapin oveen. Sen alapuolella tiskipöydällähän meillä on kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin, meiän keittiö kun on tosi pieni.

Mulla on pitkään ollut kaappien päällä kaikenlaista emalia ja pari kahvipurkkia ym. Yhtenä päivänä otin sieltä alas vanhan kattilan, joka meillä mökillä oli vesikattilana, ja valjastin sen uuteen käyttöön. Nyt siinä on koiranruokaa :)

Kohta miekkosenikin taitaa tulla kotiin, pitäsköhän mun mennä syömään eiliset spagetin ja kastikkeen loput, kun hän on saanut ruuan siellä.

Ja pesukonekin pitäisi laittaa päälle, kun on lupailtu parempia säitäkin. Näihin kuulumisiin...moikka!1 kommentti:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)