Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Leppoisaa suvisunnuntaita!


Toivovat Rasmus ja Hipsu :)





Itse olen tänään katsellut vanhoja valokuvia...ja tässä teille näytiksi kuva vuodelta -76, jossa on tuo edellisessä postauksessa ollut hylly silloisen työpöytäni päällä.





Ajattelin, että ei tuo niin kauhean 70-lukulaiselta näytä...samanlaisia vaatteita voisin pitää nytkin, mutta en ehkä noita valtavia silmälaseja :D
Siinä Sesse tutkii Anttilan-kuvastoa, mitä mielenkiintoista siellä olisi...muistan kun olin tullut viikonlopuksi kotiin naapurikunnasta, jossa olin viikot hoitamassa erään perheen lapsia ja mulla oli siellä myös pikkuinen apulaisen-huone,joten tulin vain viikonloppuna ja lomilla kotiin.


Tänään olen myös leikannut matonkuteita ulkona, hyttyset kiusasivat...Miehellä on mukana reissussa meiän hyttysmyrkky, joten muistin että mies on ostanut jonkun toisenkin myrkyn.Muistelen hänen käyttäneen myös sitä joskus, niinpä kävin vetämässä sitä vähän käsivarsiin ja sen jälkeen luin mitä siihen pakkaukseen oli kirjoitettu (pienellä tekstillä): Sivele öljyä lattian rajaan tai jalkalistoihin pitämään pieneliöt loitolla. !! Ei ole tainnut mieskään lukea sitä, kun ei ilman laseja noin pientä tekstiä näkisikään...että silleen. Eikä se edes auttanut, tulin kohta sisälle ja huuhtelin varmuuden vuoksi käsivarteni :)


Eilen poistin Norjan angervo-pensaasta kuivia oksia, ja kun mukaan sattui sellaisiakin oksia, joissa oli vähän vihreää, niin laitoin ne oksat lupiinien kanssa maljakkoon ulkopöydälle.





Mä sitten tykkään noista vaaleanpunaisista lupiineista.


Tässä tämänpäivän lounas, juusto-kinkku munakas.




Pitää sisällään munakasseoksen lisäksi kaksi pientä kinkkuviipaletta pieneksi paloiteltuna, juustoraastetta sekä ruohosipulia, nuorta voikukan lehteä ja aurinkokuivattua tomaattia öljyssä, kaikki silputtuna.

Tänä iltana mieskin tulee taas reissusta, hetkeksi kotiin, ennenkuin taas ensiviikolla alkavat näytelmät.

Minä muuten kävin perjantaina vieraassa miesseurassa katsomassa Vivamon uuden Kalastajat-näytelmän, suosittelen, tervemenoa Vivamoon!



6 kommenttia:

  1. Älähän nyt, nuo ovat oikein muodikkaat Paris Hilton -lasit ;-)
    Onpa Rasmuksella ja Hipsulla leppoisan ja rennon näköistä. Samanlaista sunnuntai-iltaa sinne!

    VastaaPoista
  2. Vaaleanpunaiset lupiinit on minunkin suosikkeja!

    VastaaPoista
  3. Saila: Niin eikös ne isot lasit ole ainakin aurinkolaseissa taas muotia, ainakin olen jollain nuorella nähnyt sellaisia.
    Pojat kerrankin makasivat oikein vierekkäin :)

    Tuulia: Ne on jotenkin niin suloisia :)

    VastaaPoista
  4. Voisitko Sesse kertoa miten ne näytelmät menee Vivamossa jotta voitas lähteä katsomaan, lähetätkö vai miten, kiinnostaisi, jos tästä sen verran toipuisi tutkimuksilta jossakin välissä.
    Kyki

    VastaaPoista
  5. Kyki: Löydät ohjelman netistä. Laita googleen Vivamo, siellä yläreunassa on Raamattukylä. siitä klikkaamalla löytyy kesäkausi 2013 ja sieltä esitykset kesälle 2013.
    Parempaa oloa ja iloa kesääsi!

    VastaaPoista
  6. Minä kauheasti rakastan Oliveria! Oliver on hieno kissa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)