Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Keskiviikko keskellä viikkoa
Onneksi sentään viikko puolessa ja työpäivätkin ilmeisesti puolessa.Eipä silti, ei tuon päiväkodin lapset ole ollenkaan pahemmasta päästä. Ihan kivoja!
Itsellä vaan on taas jatkuvasti särkenyt päätä ja vähän väsyttänyt. Vanhuus ei tule yksin...mietin kyllä, että pitäisikö mennä vieläkin lääkärissä käymään tuon pään kanssa, voiko se aina vaan johtua niskoista...tosin niskakin on aina vaan kipeä. Ota siitä nyt selvää.


Mies laittoi vähän aikaa sitten saunan lämpiämään, joten sinne noin puolen tunnin päästä. Siellä on kyllä lampussa jotain vikaa, pitänee kylpeä kynttilälyhdyn ja pienen ikkunan valossa, niinkuin viimeksikin. Miehellä on kyllä huomenna vapaa päivä, lukuunottamatta mun vientiä, omaa fysioterapiaansa ja mun hakemista töistä, ehkä hän huomenna kerkii sitä lamppua tsekata.


Ehkä viikonloppuna voisin postata niistä purkeista, niinkuin lupasin :)

6 kommenttia:

 1. Päänsärky on ikävää, joskus tuntuu ettei mikään lääke auta. Mullakin tuppaa jännittymään olkapäät ja siitä kait johtuu.

  VastaaPoista
 2. Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulee sitä väsyneempi on työpäivän jälkeen ja meteli rassaa enemmän.

  VastaaPoista
 3. Päänsärkyä on ihävää.
  Parasta olisi saada selville mistä se johtuu.
  Toivotaan että sauna helpottaisi.

  VastaaPoista
 4. Jos on niskat juntturassa kyllä se päätä särkee. Toivotaan helpotusta pian.

  VastaaPoista
 5. Pää on kyllä ihmiselle sen verran tärkeä, että ei muuta kuin tutkimuksiin. Ei kaikkea voi kuitata niskajännityksellä. Parempi tietää tarkasti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista!Kyllä mä varmaan käyn jossain välissä lääkärissa. Toisaalta mulla on otettu aiemmin (vuosi-puoltoista) sitten mangneetti-kuvakin päästä, eikä siinä ainakaan mitään erikoista pitänyt olla.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)