Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Astioita


Minä pidän astioistani :). Joskus vuosia sitten aloitin keräämään sinivalkoisia astioita kirppiksiltä ja kierrätyksestä. En ole kyllästynyt niihin, vaan ne ovat itsestään lisääntyneet, muuan muassa anopin entisillä lautasilla (eivät kyllä ole tässä kuvassa) ja ex-miehen entisillä kupeilla.Lempivärini turkoosi ja vihreä ovat myös soluttautuneet joukkoon.

Vanhat punaiset muoviset jälkiruoka kupit, joihin kuuluu myös kulho, olen saanut tädiltäni. Ne eivät sovi väriltään, mutta ovat niin käytännölliset joka päiväisessä arjessa, etten ole halunnut niistäkään luopua :)

Turkoosit mehulasit, samoin kuin kukalliset lasit ovat ostettu kierrätyksestä. Kirkkat lasit ovat lapsuuskodistani.
Valkoiset syvät lautaset on ostettu jo yli kolmekymmentä vuotta sitten ja aina vaan ovat kirkkaan valkoiset.

Sokeriastiat (tai niinä toimivat astiat) ovat myös kierrätyksestä.

Nämä turkoosit lasit sain ystävältä 50-vuotis lahjaksi.

Vihreä sokerikko, johon kuuluu myös kermakko ovat tätini antamia.


Tämä oli kuivauskaapin sisältö, se toimii minun astiakaappinani. Lisää astioita on keittiön komerossa, mutta kuivauskaapissa ovat useimmin käytetyt astiat.

Joskus mietin, että olisi kiva olla muunkin värisiä astioita, sitten tulen järkiini ja ajattelen, ettei enempää astoita mahdu ja enkä näistä haluaisi luopua joten se siitä.

Olen sen verran laiska siivoaja, että vaikka astiat olisivat kauniita avohyllyissä, ovien takana ne ovat suojassa pölyltä ja ilahduttavat silmiäni kuitenkin kun avaan ovet.

Tällainen postaus tänään...

Mukavaa keskiviikko iltaa teillekin!


6 kommenttia:

 1. Sinulla on kauniin värikkäitä astioita. Pitäisikin ostaa uusia. Vanhoihin kyllästyy ajan mittaan, vaikka ne olisivat kauniita. Ne, joita inhoaa eivät mene ikinä edes rikki : )

  VastaaPoista
 2. Pongasin kuvasta heti ne sinikukalliset lasit. Ihanat! Mullakin on joitain sinivalkoisia lautasia, ne on niin raikkaita. :-)

  VastaaPoista
 3. Mayo: Minä pidän väreistä, sanoisinko jopa että ne on mulle elintärkeitä, ahdistuisin täysin vaaleassa ympäristössä...


  Maija: Ajattelin, että olisit bongannut nuo punaiset jälkiruoka-kupit, ne kun taitaa olla vähän retrot! Vaan miksikäs ei nuo kukalliset lasitkin,
  lapsuuskodissani oli pallokuvioiset lasit :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen myös kerännyt sinisiä astioita, ja nimenomaan erilaisia sinikuvioisia lautasia :) Jotenkin on kiva arjessa valkata se tänään itselleen mieleisin ja näyttää meillä tyttärelläkin olevan lemppari, jonka aina sieltä kaivaa :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)