Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kirppis mietteitäTänään katselin postin (eli Itellan) sivuilta noita postimaksuja.Helposti kuoret on melko halpoja sinänsä, mutta niissäkin taisi olla painoraja melko alhainen...meinaan vaan, kun mulla on esimerkiksi joitain ylimääräisiä sisustuskirjoja, niin kirppis-blogissakin postikulut nostaisivat hintaa niin paljon (koska ne kuitenkin aika paljon painavat, niin eivät Helposti-kuoret kävisi). Eikä kukaan halua liikaa maksaa...

Täytyy varmaan tyytyä live-kirppiksiin :)
Tänään huomasinkin onneksi vanhasta lehdestä, jossa oli kesän tapahtumia, että naapuri-kirkonkylällä on taas katukirppis viisi kertaa tänä kesänä.Siellä olemme joskus olleet kaksi kertaa myymässä.Mietitään, mietitään...

Tänään oli päivä, jolloin en juuri mitään saanut aikaan.Pari purkkia päällystin tapetilla, luin yhden kirjan kokonaan, kun se pitää kohta palauttaa ja laitoin ruokaa, ei juuri muuta. Laiska sateinen päivä ja olkapää sekä yläselkä samalta puolen kipeät.


Mutta huomen aamulla sitten ahkerana töihin.Aamulla aikaisempi vuoro, mutta pääsee sitten ennemmin kotiinkin.


Mulla kun on kolme lastenlasta, niin nyt on kolme karvaistakin "lastenlasta" :D Nuorimmalla kun on Oliver-kissa ollut jo jonkin aikaa, jonka mummu mä olen ollut, niin nyt keskimmäinen tyttönikin otti kaksi kissaa, joita mummun pitäisi joku päivä mennä katsomaan :)Tässä koirien vilvoittelupaikka, ei voi sanoa uintipaikka, koska ne eivät juurikaan ui, vaan seisovat tai makaavat vedessä.

Mukavaa loppuviikkoa ihan jokaiselle!

3 kommenttia:

 1. Tuollainen virkistävä plutimispaikka pitäisi olla joka koiralla! Ja miksei ihmisilläkin, helteellä ;-)
  Aina ei tarvitse olla niin tehokas. Toivottavasti edullinen tapa pitää kirppistä löytyy.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava uimapailla. Hyvää loppuviikon sinnekin.

  VastaaPoista
 3. Teidän kissanne tuskin käyttävät vilvoittelulammikkoa hyväkseen! Kiva että koirilla on mahdollisuus omatoimiseen "kylpemiseen".

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)