Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kohta koti-ikävä :)No kyllähän mä jo ylihuomenna pääsen kotiin, kiva sinne on päästäkin ja nähdä mitä kevät on siellä aikaan saanut. Otin loppuviikon vapaaksi, että ehdin kotonakin siivota ja tehdä vaikka ulkohommiakin.

Täällä on se hyvä puoli, että netti on nopea :D, mutta koti on ihmisen paras paikka, vaikka se olisi pieni ja vaatimatonkin.

Vanhoja kesäisiä kuvia pistän tähän piristykseksi.

Pikku neitonen (kohta 2 v) laittelee tuossa ruokaa omalla leikkihellallaan. Eilen huvitti kun hän paistoi levyillään autoja sun muita leluja :)

Hällä ei ole leikkipöytää, niin tein legokorista pöydän laittamalla sen päälle ison vanerisen palapelilevyn nurin päin. Sitten katoin pöydän hänen leikkiastioillaan ja söimme hienosti veitsellä ja haarukalla (samalla opetin, että veistä ei saa laittaa suuhun, vaikka nämä nyt olivatkin muovisia. Jälkkäriksi söimme muoviset leivokset...:)

Hän on kyllä niin ihana ja suloinen neiti.

Toinen mummo tulee sitten loppuviikoksi häntä hoitamaan.Ja huomenna hän menee jo taas päiväkotiin päiväksi, on varmaan kiva kun näkee taas tuttuja kavereita.Minä sitten haen hänet ja nuoremman isoveljen sieltä, eli päivä on mulla vapaa, käynkin varmaan keskustassa silloin, etten ihan "mökkiydy".

Isoveli oli tänään jo eskarissa ja vielä isompi on vielä koulussa.


Tänään näin jo eilisen sitruunaperhosen, jonka näin tänäänkin, lisäksi kaksi nokkosperhosta ja ensimmäiset näkemäni leskenlehdet.

Mulla ei ole välijohtoa mukana, niin en voi puhelimesta ladata tänne mitään. En tosin ole juuri kuvia ottanutkaan, paitsi pikku neidistä.

Siksi nämä vanhat kuvat.
Mukavaa maanantipäivää itse kullekin :)

2 kommenttia:

  1. ♥ onpa ihania kukkia! Pian nautitaan taas..

    VastaaPoista
  2. Koti on aina koti.
    Kauniita kuvia kukista ja puista. Nyt alkaa jo kukat kukkimaan pihoilla niin saamme nauttia niistä.

    Kaikkea hyvää sinulle!♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)