Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Home, sweet home!


Terveiset täältä kotoa! Piti laittaa tähän aiheeseen liittyvä kuva, mutta kone ei taas vaihteeks suostu lataamaan kuvia :(

Ihanaa oli kyllä tulla kotiin! Suurinpiirtein kaikki lumet oli sulaneet sillä aikaa, aurinko paistoi ja ensimmäiset kevätkukat olivat puskeneet itsensä esiin maasta :)

Heti ekana päivänä piti haravoida kukkien ympärystää ja tehdä pienten sinisten kukkien ympärille suojaksi kivistä ja tiilenkappaleista reunus, miehen ja koirat tuntien he eivät paljon jalkoihinsa katsele...

Eilen sitten siivosin sisällä sekä leikkasin omenapuun oksia. Ulkona oli tosi kova tuuli ja omenapuu heilui vaan, kun siellä tikkailla ja oksilla kiipeilin.Illalla vielä paistettiin makkaraa nuotiolla, kun saimme vieraaksi yhden seurakuntamme puhujan. Kiireisenä miehenä hän tuli vain koiransa kanssa pikaisesti käymään ja vietimme aikaa iltanuotiolla ja sen jälkeen joimme vielä teet sisällä. Hänellä on tyttökoira niin meidän "karvaiset poikamme" tulivat sen kanssa hyvin juttuun.

Tosi sekaisin on raha-asiat mennyt taas kun rupesin tekemään noita sijaisuuksia, kaikki menee jälkikäteen eteenpäin, niin en koskaan tiedä milloin saan rahaa ja paljonko....ääh! Kannattako työnteko??
Ainoa lohtu on se, että tietää rahaa olevan joskus tulossa...Vois tehdä pelkkiä sijaisuuksia, niin tulot olis säännöllisemmät, mutta kun ei niitäkään koko ajan ole eikä välttämättä jaksa ihan joka päivä tehdäkkään, niin sen puoleen on tuo Kela-rahakin hyvä olemassa, mutta sen tulemisessa ainakin menee aina ikuisuus, kun päivien työsopparit tulee ja samoin palkkalaskelmat aina jälkikäteen ja sitten otetaan niistä kopiot Kelaan ja usein ei kaikki sen kauden paperit ole vielä mulle tulleet, niin joutuu sitä rahaa odottamaan vielä seuraavankin palkkajakson ajan...

Ensi viikolla menen taas uuteen päivähoito ryhmään sijaiseksi koko viikon. Tuo on aika hankalan matkan takana, niin tarvitsen miehen kuskiksi, onneksi hänellä on vapaata :)

Tykkään muuten tuosta työstä, niin on ikävää, kun raha-asiat mättää!

Jos tietäisin, että noita sijaisuuksia olisi tarpeeksi, niin voisin lempata Kelan kokonaan, mutta kun ei kuulemma kesällä ainakinn ole paljoa sijaisuuksia...jostainhan sitä rahaa pitää kuitenkin saada että saa leipää ja sitä kuuluisaa voita leivän päälle! (Ise asiassa me emme kyllä osta voita :)

Nyt lähden tekemään risottoa ja illalla sitten seurakuntaan. Mukavaa viikonloppua! Toivotaan, että seuraavalla kerralla kuvien lataus pelittää.

5 kommenttia:

 1. Se on harmillista, kun on epäsäännölliset tulot. Minullakin on yrittäjänä välillä hankalia aikoja, onneksi pystyn sentään olemaan ajattelematta raha-asioita pitkin yötä, kun ei se kumminkaan auta.
  Tsemppiä sinne ja mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan tai rukoillaan että saisit säännöllisen työpaikan niin tulotkin olisi paremmat.
  hyvää viikonloppua!♥

  VastaaPoista
 3. ♥ jaksamisia...Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Harmillisia nuo raha-hommat :( mutta asioilla on taipumus järjestyä. Aurinkoisia kevätpäiviä toivota minä sinne!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)