Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Vapaapäivänä

Väsynyt tosin olen tänään ollut...kolmen pitkän päivän jälkeen. Se on kumma, kun töissä on ollut niin mukavaa, etten siellä ole sillai väsynyt, mutta kun alkaa vapaa, niin sitten väsyttää.
Olen tänään enemmän lepäillyt vaan, lueskellut viime päivien sanomalehtiä (jotka olivat vielä lukematta)ja elänyt hitaalla vaihteella.
Äsken lämmitin mikrossa ruokaa ja jälkkäriksi söin muroja.Nyt on vuorossa kaksi kuppia kahvia, jospa se piristäisi. Ajattelin myös lähteä koiruuksien kanssa vähän ulkoilemaan. Kunhan nyt ensin bloggaan :)

Noista työpäivistä sen verran, että huonot kulkuyhteydet ja työvuorojen ajat tekevät niistä joskus pitkiä. Niinkuin männä viikolla. Pääsin töistä ihan normaali työläisen aikaan eli neljältä, mutta olin töissä keskustasta neljän kilometrin päässä ja keskustasta lähti viimeinen auto tänne maalle 16,10.
Sopivaa vaihtobussia ei mennyt keskustaan, josta olis ollut yhteys tuohon, joten kävelin keskustaan, odottelin siellä vajaan tunnin (ei se tuntunut pitkältä, kun ostin kaupasta jotain hyvää syötävää nälkäiseen massuuni ja söin kauppakeskuksen penkillä :), sitten lähtikin bussi erääseen naapurikylään.
Sinne päästyäni mies oli mua siellä vastassa ja kotona olimme klo 18 suunnilleen.Ja 9n jälkeen menin jo sänkyyn, että ehdin lukea ennen nukahtamista.Ei noissa illoissa kauheasti mitään kerinnyt tehdä.


Mies lähti tänä aamuna näytelmä harjoituksiin ja on sitten näytelmissä ensi sunnuntaihin asti, niinpä yritän nyt pitää ensi viikon vapaana töistä, kun ei sen vertaakaan ole kyyti mahdollisuuksia.Mies kun yöpyy siellä ja tulee varmaan vasta keskiviikko iltana käymään kotona ja on silloin yhden yön täällä, kun torstaina on vasta iltapäivänäytös.


Eilen poikkesin nuoremmalla pojallani kylässä töiden jälkeen ja vanhempi poikani on tulossa meille pääsiäisenä.

Muistatteko vielä nallejen joulun? Nyt nallejen huone on saanut uudet asukkaat:


äidin


...ja kaksi tytärtä

Tuo "äiti" on muuten nukke minun lapsuudestani.


Jos nyt koittas lähteä happihyppelylle, iloa teiän viikonloppuun!

Ps. ei mun pelargoniat vielä kuki, yläkuva on vanha :)
7 kommenttia:

 1. Kyllä noi arki-illat jää lyhyiksi. Meillä laitetaan kaupat kiinni viideltä ja kuudelta. Sit syödään jotain lämmitettyä tai tehdään alusta asti. Oleillaan hetki, saunotaan ja melkein jo siinä saa huudella nukkumattia, että jaksaa taas seuraavaa päivää.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti valo piristää! Nyt on ihan mukavaa, kun illat ovat sentään valoisia.
  Hyvää palmusunnuntaita myös!

  VastaaPoista
 3. Nyt on ihan mukavaa kun illat ja aamut ovat valoisia.Hyvää palmusunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 4. Mukavat asukkaat.
  Piristystä varmasti sa ulkoilmasta.
  Aurinkoista Palmusunnuntaita sinulle!°♥

  VastaaPoista
 5. Niinhän se monesti on, että kotona sitten väsy iskee, töiden jälkeen;) Mutta sitten pitää yrittää levätä, jos ehtii, ainakin minun;)
  On sinulla kyllä sompailemista työmatkoissa!
  Mukavaa palmusunnuntaita.

  VastaaPoista
 6. Työ matkoineen tahtoo imaista vanhemman naisihmisen kaiken ajan ja energian. Äitinukke on muuten kaikkein kaunein noista nukeista.

  Mistä löytäisi tuollaisen siivousjuttutaulun, mikä oli edellisessä tekstissäsi!

  VastaaPoista
 7. Hyvää viikonloppua ja palmusunnuntaita teille kaikille!

  Mayo: Niitä myydään ainakin Kasvihuoneilmiössä.Ihan kuin olisin nähnyt jossain muuallakin ainakin samantapaisia, olisko ollut Kodin tavaratalossa, en ole varma...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)