Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Niin sitä on taas päästy viikonloppuun ja vihdoin sain kahden viikon pölyt siivottua tänään.Elikkä viikolla olleet kaksi vapaa päivää menivät niin hujauksessa, että siivous piti jättää viikonloppuun.
Kerroinkin tiistaisesta kaupunkireissusta ja ihanista askartelutuotteista.No, keskiviikkokin kun oli vapaa, niin satuin Romulyylin blogista lukemaan Katin sisustusnavetasta. Olin siitä ennenkin kuullut, mutta en tosiaankaan tiennyt sen olevan Nummelassa eli melkosen lähellä.
Mies oli jo muutenkin edellisenä päivänä sanonut, että voitais mennä käymään jossain seuraavana päivänä.Niinpä sitten päätimme käydä Nummelassa.

Kävimme ensin siellä Katin sisustusnavetassa. En sen enempää siitä selitä, koska Romulyyli hoiti sen puolen jo kuvien kera, kerron vain, että siellä on kaikkea vanhaa tavaraa, kirppistavaraa sekä uusia käsitöitä myynnissä.
Minun saaliini sieltä jäi kahteen käytännölliseen tavaraan eli tytölle kattolamppu ja itselleni pieni pyykinkuivaus härpäke.

Tämän jälkeen kävimme kahvilla pikkuisessa Tuusan tuvassa, jonka jälkeen Lidlssä ruokaostoksilla.Kotimatkalla kävimme vielä Kaiken kaupassa, jossa emme myöskään olleet ennen käyneet.Siellä oli myös antiikkia, kirppistavaraa sekä uutta tavaraa.Sieltä lähti mukaan pieni teräskasari (2 e), kaksi saunatuoksua (1,25 e yhteensä), turkoosit valokuvakehykset (2kpl yht. 0,80 e), ehkä jotain muutakin mutta ei tule nyt mieleen.
Loppuviikosta olinkin sitten torstain ja perjantain töissä.Perjantaihan oli naisten päivä ja jo aamulla sain tytöltäni piristävän tekstiviestin: Hyvää naistenpäivää sinä ihana vahva nainen!
Pääsin töistä puoli viideltä ja kun srk:n tilaisuus alkoi 7ltä, piti jäädä odottelemaan sitä (ja miestä).Niinpä sopivasti naistenpäivän kunniaksi menin lyhentämään hiuksiani, ostin hiusvärin ja puuterin sekä itselleni vielä lehden.
Kampaamosta saikin naistenpäivä-lahjaksi hiusharjan.

Kahviossa kävin kahvilla ja lueskelin samalla ostamaani lehteä ja söin suklaata.
Kuuden maissa mies tulikin ja läksimme kohti seurakuntaa, jossa ilta meni mukavasti, paitsi että vähän väsytti itseäni.Kotona eläimet odottelivatkin jo meitä.

Tämän bloggauksen kuvat "arkistosta" kahdessa ylemmässä kuvassa värillistä lasia vitriinikaapista ja alimmassa kuva kukkasista jossain...oliskohan Vivamosta...

Hyvää viikonloppua!

Ei taida onnistua kuvien lataaminen, tai ne näkyi kyllä esikatselussa, mutta kun julkaisin ei näkynyt kuin yksi kuva :(

10 kommenttia:

 1. Hyvä että sait nyt siivottua ja oli omaakin aikaa. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kuullostaapa mukavalta. Paitsi se että väsytti ja kuvat ei näkyneet. Ootko koittanut blogata toisella selaimella? Mää käytän yleensä aina Oopperaa, mut jos blogger temppuilee, vaihdan Exploreriin tai Firefoxiin, sit yleensä onnistun.

  VastaaPoista
 3. Hyvin näkyy kuvat ja kauniita esineitä sulla on. Mulla taas firefox rupes joku aika sitten temppuilemaan, meni oudoksi tekstiversioksi. vaihdoin google chromeen. kone vaan välillä temppuilee ja jumii mulla :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen käynyt ihastelemassa katin sisustusnavetan tarjontaa facebook sivuilla..olisi kyllä ihanaa päästä sinne..kauniita tosiaan nuo esineet ja laseissa ihanat värit..
  Mukavaa sunnuntaita sinulle eilinen olikin ihana aurinkoinen päivä :)

  VastaaPoista
 5. Minä olen tiennyt alusta asti Katin navetasta sillä olenhan asunut melkein vieressä Lankilassa aikoinaan muutaman vuoden !
  Itse aion mennä keväämmällä sinne käymään samalla kun käun kotiseutu kierroksella Vihdissä, Karkkilassa ja Ojakkalassa !
  Keväistä sunnuntaita sinne teille.

  Minttuliini

  VastaaPoista
 6. Mukava reissu teillä onkin ollut ja itseäsikin hemmottelit, hyvä :)

  VastaaPoista
 7. Ihania nuo sinun lasiesineet... Rupesi vähän himottamaan itsellekin monenvärisiä lasikkoja johonkin mistä valo pääsisi niitä kauniisti peilailemaan... Ei ne tuolta baarikaapista mihinkään näy :D

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia ja mukava lukea reissustasi ja kivasta naistenpäivästä. Tulin ihan itsekin hyvälle mielelle etenkin tuosta kampaamo-kahvilakäynnistäsi.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista! Kumma, että teillä joillakin ainakin kuvat näkyvät, kun ei mulla itsellä...ei mullakaan nuo lasiastiat ole enää näkyvillä, kun lasivitriinikään ei mahdu enää mihinkään :(
  Mulla on Firefox selaimena, tuntuu ettei muuta osaa enää käyttääkään.
  Johtuisko tuo kuvien näkymättömyys siitä et koneen muisti on koko ajan niin täysi, enkä uskalla sieltä oikein mitään poistaa, kun en tiedä kaikista mitä ne ovat :(

  VastaaPoista
 10. Kuvat näkyy tääläkin hyvin.
  - kateellisena luin, että olet saanut siivottua... mulla tässä olis aikeissa, mutta tultiin hetki takas mökiltä ja nyt pitää vähä kerätä tota inspiraatioo :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)