Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lankalauantai
Mulla on sananmukaisesti ollut "lankalauantai", kun olen neulonut pupua.Koto living-lehdessä oli nimittäin "rokki-jäniksen" ohje, minä olen sitä tehnyt mukaellen niistä väreistä, mitä mulla sattuu olemaan.
Laitan siitä kuvan sitten kun se on valmis.Siitä nyt ei niin kauhean "rokki" taida tulla, mutta ehkä vähän boheemi kumminkin :)

Äsken kävimme molempien koirien ja nuoremman kissan kanssa lenkillä.Rasmus kun haluaa aina lähteä mukaan, kun menen Elmon kanssa pienelle lenkille ja nyt oli Busse (vanhempi koira) myös mukana.
Sen jälkeen olikin kiva istua rappusilla huovan päällä ja nauttia auringosta.

Vanhin poikani tuli tänä aamuna meille, Rasmus vierastaa häntä niin kuin kaikkia muitakin vieraita, Hipsu on antanut sentään silitellä itseään.

Tässä Hipsu "isopylly" :)Lounas syötiin ja jälkkäriksi vähän mämmiä. Kahvit sain juoda yksin, poikani kun ei ole koskaan juonut kahvia.Pitäis varmaan itsekin vielä vähentää kahvin juontia, kun vatsa ei tykkää siitä :(


Minulla on pari kalenteripyyhettä, joissa on mun mielestä söpöt kuvat. Ajattelin tehdä niistä tyynynpäälliset ja mallailin niitä tyynyjen päälle nuppineuloilla.Sitten huomasin (ja muistin, että tässä pyyhkeessä on tahra, koska sitä on käytetty pyyhkeenä.Ehkä mun täytyy ainakin sen kohdalta hylätä se idea. Katsotaan josko tästä toisesta, joka on käyttämätön, tulisi tyyny. Vai onko teillä hyviä ideoita miten voisi hyödyntää tällaiset söpöt pyyhkeet? Mielellään otan vastaan ideoita :)
Kohta lähden saunan lämmitykseen. Hyvää lankalauantain jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Tuohan on todella hyvä idea, tehdä noista kalenteripyyhkeistä tyynyjä!
  Mukavaa pääsiäistä;)

  VastaaPoista
 2. Tahran kohdalle voi kangastussilla piirtää jotain kiemuraa tai kuviota. Minä olen sillä lailla korjaillut esim t-paidan rinnuksia. Naapurini piirsi kerran t-paitaan läikän kohdalle punatulkun.

  VastaaPoista
 3. Suloisia tyynyjä Sarah Keyn tunnelmissa.....
  Aurinkoista ja siunattua Vapahtajamme ylösnousemuksen juhlaa!
  "Hän ei ole enää täällä..."ja silti yhä vielä ja aina vierellämme!

  VastaaPoista
 4. Niin ihana postaus. En tiedä miksi olet missannurt sinun postaukset.
  Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)