Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 1. maaliskuuta 2013

KärvistelläänTällaisen kuvan nappasin aamulla keittiön ikkunasta, kun oli hienon näköinen taivas.Pilvinen päivä silti tuli.
Eilen satoi vettä, huomasin ikkunan pisaroista, ja lumi on vähentynyt etupihalla.

Tilattiin öljyä ja kun öljysäiliön täyttöputki on tuossa etupihalla (säiliö itse on sisätiloissa kellarissa), niin siihen eteen oli kertynyt kaikenlaista tavaraa, mies oli nostellut niitä kasaan tuohon etupihalle...siinä on sukset, potkukelkka, auton suojuspeitto, pulkka,lumikola, lapio...komea näköala :) Onneks otin kuvan vaan taivaasta!

Mulle ei helposti tule kuumetta, vaikka olis kuinka flunssainen olo muuten. Niinpä nytkin oli vasta tänä aamuna ekan kerran kuumetta.Olikin kyllä vielä huonompi olo herätessä kuin eilen. Yö oli mennyt katsoessa unia matkustamisesta, äidistä (joka on kuollut jo vuosia sitten)ja taloista.Näin unta, heräsin, nukahdin taas ja samat unet jatkuivat...


Kuvittelin eilen, että oisin huomenna jo terve ja voisin siivota sillä aikaa, kun mies lähtee tuttunsa talkoisiin...pahasti kyllä näyttää ettei onnistu, kun olo on tällainen. Täällä on kauhee sotku taas.
Mä en eilenkään tehnyt muuta kuin lueskelin sängyssä ja katselin illalla telkkaria ja leikkasin lehtileikkeitä.Eli tyhjensin lehtikoria.Ja päivällä vähän torkuin edellisen yön valvomisen takia.

Kone valittaa tuossa, että levytila on vähissä...pitäs varmaan jotain poistaa...ei vaan jaksain tätäkään.

Tässä Rasmus eräänä päivänä.

Onneksi tänään on kuitenkin kevään ensimmäinen päivä! Odotellaan vaan, että olo paranee. Maanantaina pitäs mennä töihin.

Hyvää kevättä teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. Se on kumma, miten niitä tavaroita kertyykin, minullakin siirtyy kasat paikasta toiseen - huoneesta toiseen ja pihallakin! Harmi kuulla, ettet ole kunnossa. Huomenna on varmaan jo parempi, nuku vielä yhden yön yli ja lepäile välillä.
  Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
 2. On se aikamoinen tauti joka nyt kaikilla kiärtää. Moni sannoo, ettei yleens saa kuumetta, mut tänä talvena on ollu. Mulla ittellä kans. Voiskohan se sitkee tauti johtua siittä että on ollu koko talven niin pimmeetäki? Onneks nyt alkaa olla jo keväistä. Hyvvää kevättä sullekkin! :-)

  VastaaPoista
 3. Paranemisia sulle Sesse.Ja mukavaa kevään odotusta=)

  VastaaPoista
 4. Kaunista kevättä ja pikaista paranemista ystävälleni Sesselle.
  Minttuliini

  VastaaPoista
 5. Kiitos ystävät! Tänä aamuna oli edelleen huono olo, mutta nyt flunssajuoman jälkeen on parempi, toivotaan että hellittäis ja pääsis maanantaina töihin, ei kehtais enää perua...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)