Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 22. helmikuuta 2013

Yhä lunta sataa
Tämä kuva ei ole ihan tältä päivältä, mutta tänäänkin on lunta satanut parin selkeämmän päivän jälkeen.Mitäs muuta...esittelen tässä kirjoja joita innostuin alennusmyynneistä ostamaan.Yhdstä kirjakaupasta ostin tosi edullisen neule-kirjan ja netistä alennuksesta pari ompeluaiheista kirjaa.Näittenkin ostamisesta on jo hetki aikaa, mutta kun ei ole näitä esitelty :)

Halpakaupan alennusmyynnistä ostin kivan pampula-maton, ihan mun värisen :), nyt 6 euroa, normaalisti tais olla yli 20.
Jouduin muuten poistamaan olohuoneesta sen ystävältä saadun ison maton. Vaikka se oli nätti, niin kävi niinkuin pelkäsinkin, se oli niin karvaa keräävä, kun oli keinokuitua. Tällaisen kasan keräsin siitä eläinten karvoja, jotka eivät lähteneet imurilla, vaan jouduin maton vaateharjalla harjaamaan, että sain sen suunnilleen puhtaaksi.Huh-huijaa!

Nyt voi taas pistää sen kiertoon. Suurin osa noista on koirien karvoja, ei kissoista niin paljoa lähde, vaikka tietysti nekin on lisänä.Piti taas siirtyä vanhaan nukkamattoon.Kumma kyllä siihen eivät karvat niin tartu.


Talviloma viikko oli mullakin vapaata, ensi viikolle on töitä ainakin kolme päivää...lisää saattaa vielä tulla.

Tänään käytiin kaupungissa ja samalla tyttären luona, joka on talvilomaa viettänyt lastensa kanssa.
Kirjastossakin kävin ja löysin taas neljä kivaa kirjaa selattavaksi.

Illalla mennäänkin taas seurakuntaan, jossa pitäisi kertoa omasta uskoontulosta.
Huomenna pitäisi ehkä siivota, kun tämä päivä meni tuolla kaupunkireissulla. No ei nyt koko päivä, mutta kun vasta iltapäivällä tultiin kotiin, ei sitä sitten jaksa enää ruveta siivoamaan...ainakaan meikäläinen.

Mukavaa perjantai-iltaa ja viikonlopun alkua!

5 kommenttia:

 1. Myös Teille sinne kivaa alkavan kevään viikonloppua.
  Ihana pampulamatto, tuli aivan mieleeni kuinka me koulussa sun kanssa tehtiin kaulahuivi ja tais olla samanväriset tumputkin kuin tuon maton värit on, muistatko ?
  Minä sain tänään inspiraation siivota kun en saanut apua sairaalasta vaikka soitin toiveikkaana, sitten kirjasto taas kerran kehtas ilmoittaa etten muka ollut palauttanut kaikkia käsityölehtiä, sama on toistunut tosi usein viime vuosina ja aina minä olen ollut oikeassa ja sakkoja ei ole tarvinnutkaan maksaa. Ihanaa näinpäin.
  Oma syy kun eivät ole itse huolellisempia !

  Ystävyydellä Minttu

  VastaaPoista
 2. Kyllä muistan sen kaulahuivin ja kintaat! Niin muuten olikin samat värit...sulla taisi olla punasävyiset vai muistanko väärin?
  Tuota mattoa on muuten siellä kaupassa toinen väri just punasävyinen :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi ku toi pampulamatto olis niin ihana meijän vessasa! Yleens en osta mittään uutena, mut toi vois olla semmonen mitä harkitsisin jos törmäisin jossain. Oodi tyynyliinallekkin kuullostaa kivalta. :-)

  VastaaPoista
 4. Maija: Aika vähän mäkään ostan mitään uutena, mut joskus tulee langettua noihin alennusmyynteihin jos löytää jotain kivaa ja halpaa :)
  Tossa Oodi tyynyliinalle-kirjassa kaikki tehdään tyynyliinoista :)

  VastaaPoista
 5. ♥ Kivoja kirjoja ja ihana matto! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)