Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 14. helmikuuta 2013

Uusi yritys


Kiitos teille ihanaiset naiset tsemppauksista!

Tänään olin tosiaan siellä video-haastattelussa. Ihan hyvin se meni ja huomenna olis jo ensimmäinen sijaisuus eli työpäivä.Nopeaa toimintaa! Kerron myöhemmin lisää aiheesta.

Tänään meillä oli myös auto huollossa, ja olikin niin kauan, että meinas tulla niin sanotusti "äitiä ikävä", kun väsytti ja oli nälkä, eikä viitsitty enää lähteä takaisin ulkoilemaan, kun oltiin jo loppuajaksi tultu autoliikkeeseen odottelemaan...eikä vika edes korjaantunut...se on onneksi sellainen sähkövika mikä ei vaikuta auton ajokykyyn.

Sillä aikaa, kun auto oli huollossa minä läksin käymään kierrätyksessä ja kahdella kirppiksellä. Ja tuli löytöjäkin tehtyä, jos vain saisin kuvia tänne.

Paitoja kiertsistä ja tytön tytölle housut.Yhteensä 70 senttiä.
Kahvikupit ja teevadit kiertsistä yht.80 senttiä, ihanan väriset kukkapurkit kirppikseltä 1,50/kpl ja samoin kivan värinen kukka-"pöytä" 2 euroa..Samoin sisustuskirja kirppikseltä 3 euroa. Lisäksi oli vielä hius solki kirppikseltä 0,50 e, en tiedä näkyikö se näissä kuvissa.


Eli kuvat sain tulemaan, mutta piti ensin ladata ne puhelimelta koneelle ja koneelta tänne, huomattavasti hitaampaa oli kuin ennen kun sai suoraan puhelimelta kuvat.

Mutta näin tänään,huomenna jäänkin suoraan työpäivän jälkeen kaupunkiin, josta mies ottaa mut sitten illalla mukaan seurakuntaan.

Tsemppiä kaikille! Pitäkää peukkuja, että eka työpäivä menis hyvin!

9 kommenttia:

 1. Peukkuja ekalle työpäivälle! Hyvä että sait kuvat edes noin, vaikka onkin hitaampaa.
  Hyvä ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Onnea työpäivälle.

  Oikein hyvää ystävänpäivääkin Sesse.
  Mukavia löytöjä.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen työhön ja kivoista löydöistä!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä Sinulle ja hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Nyt on eka työpäivä takana ja varmaan meni hyvin :)
  Minäkin pääsen huomenna pitkästä aikaa kauemmas kirppikselle ja oikein jännittää mitä ihanuuksia sieltä mahtaa löytyä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ystäväiset! Kyllä se työpäivä meni ihan hyvin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)