Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 4. helmikuuta 2013

Pimeyttä ja valoa

Sain Reetalta haasteen, mutta siinä tarvitaan vähän enemmän aikaa, joten koitan palata siihen paremmalla ajalla.
Nyt vain tällainen pikapostaus.

Taas kerran huomasin sen, ettei ihmisen pitäisi ruveta liikaa miettimään taloudellisia asioita, siitä ei muuta seuraa kuin ahdistusta.
Olen puoli vuotta pitänyt tilikirjaa ja se on ihan hyvä asia, näkee voisiko vielä jossain asiassa säästää...mutta kun rupeaa miettimään, että miten se on mahdollista, että pärjätään vaikka teoriassa se ei olekaan mahdollista...se rupeaa ahdistamaan.Pitäis vaan uskoa, että Taivaan Isä huolehtii, niinkuin on tähänkin asti huolehtinut.

Olisiko muuten todennäköistä,että me pienituloiset eläkeläinen ja työtön, maksettais asuntovelkaa ja omakotitalon kustannuksia ja selvitään jokapäiväisestä elämästä.
Kyllähän tietysti "järki" sanoo, että kerrostalokaksiossa vuokralla jäis enemmän rahaa käteen tai ei ainakaan olis miinuksella, mutta toisaalta maalla menee vähemmän rahaa ja on oma rauha sekä "oma tupa, oma lupa" niinkuin sanotaan.

Mutta nyt kuva-arvoitus, mitähän tämä kuva pitää sisällään...
Olisiko siinä kaksi kaveria ruokailemassa, pienen ruokatasonsa ahtaudessa, mutta sulassa sovussa :)Voi tavaton kun pimeitä kuvia :O


Onneksi ollaan kevättä kohti menossa, siitä sieluni iloitsee!Ps. Eilen haettiin pikku kisu söpöläinen tytölle, sieltä meidän entiselta vuokra emännältä.Se on nyt 10-viikkoinen ja tytön mielestä super-söpö.2 kommenttia:

 1. Kivat hännäthän kuvassa selvästikin oli.
  Ei ole sentään alimmassa kuvassa omenakukissa lunta kuten se yks hyvä sarja pyöri aikoinaan telkassa.

  Myös keväästä nauttien Minttuliini

  VastaaPoista
 2. Siinä ei ainakaan tee mitään väärää, kun uskoo Jumalan pitävän huolta ja kieltäytyy huolestumasta!
  Olet tehnyt hyvin kun olet kääntänyt ajatukset elämän rikkauksiin, kuten nämä suloiset häntäkaverit ja tuleva kevät!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)