Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 17. helmikuuta 2013Kiitos kommenteista ja toivotuksista!

Kyllä se eka työpäivä meni ihan hyvin...aloitin siis tekemään sijaisuuksia päiväkodeissa. Mulla ei itse asiassa ole päiväkoti työskentelystä kokemusta, mutta lapsia on kyllä tullut aika tavalla hoidettua elämän aikana, sekä omia että vieraita sekä lapsenlapsia myös.


Noissa sijaisuuksissa on vaan se, että ne voi tulla ihan mihin päiväkotiin tahansa, eli on tavallaan useamminkin "uusi työpaikka"...se onkin varmaan aika paljon syynä siihen, että sijaisista on pulaa. Ja syynä myös siihen, etten itsekään aiemmin siihen työhön hakenut.Ja ilman koulutusta ei saa kuin sijaisuuksia...
Nyt kuitenkin koin jotenkin olevani valmis siihen.

Minulle sanottiin, että tämä talviloma viikko voi olla hiljaisempaa, mutta sitten taas tulee tarjouksia.Huomasin sen jo heti, kun olin käynyt haastattelussa, niin heti tuli tekstarina kolme sijais-tarjousta, joista siis yhteen vastasin ja sain.Perjantaina oli tullut vielä yksi, jota en nähnyt ajoissa, kun olin työssä eikä ollut kännykkää taskussa.
Noissahan on siis sellainen systeemi, että ne tulee tekstiviestinä ja ensimmäinen vastaaja saa sen.Itse voi sitten valita mihin haluaa vastata.


En ole ottanut nyt kuvia niin laitan tuolta omasta "arkistosta" jotain kuvaa.
Kuten näkyy :)


Muutenkin nää menee tyhmästi tuohon sivuun eikä keskelle kuin ennen ja ovat pienempiäkin kuin ennen. En tiedä josko niitä sais jostain asetuksista muutettua...
Ei ihan vielä näin kesäistä ole kuin näissä kuvissa :)
No mutta, kivaa sunnuntai-iltaa kummiskin!

4 kommenttia:

 1. No ihan noin kesäistä ei ole, ei tee mieli mennä veteen plutimaan (jos pääsisikään, kun vedet ovat jäässä).
  Kivalta kuulostaa, voihan vaihtelu virkistääkin. Ainakaan ei ole aina samoissa työpaikkajuoruissa, joillakin työpaikoilla on pahansuopiakin ihmisiä joskus, nyt et joudu olemaan niin henkilökohtaisesti missään mukana. Voi se olla joskus hyväkin näin päin.
  Onnea uudesta työstä!

  VastaaPoista
 2. Tuossa on hyvänä puolena se, että voi itse valita, mihin vastaa ja ottaa vastaan. Varmaan menee mieluummin sellaiseen paikkaan, jossa on jo ollut.

  Toivotaan, että tulee paljon tarjouksia! Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Sinulla menee päivät sitten ihan "leikiten" :) Kuulostaa ihan hyvältä, kun saa itse vähän valita milloin menee ja mihin menee .

  VastaaPoista
 4. Saila: Niin tuo kyllä hyvä puoli, että tavallaan saa olla hyvällä tavalla "ulkopuolinen", ei tarvii ottaa kantaa mihinkään jännitteisiin..

  My life: Kiva kun poikkesit ja kommentoit!Uskon, että tarjouksia tulee kyllä talviloman jälkeen.

  Sude: Joo "leikiten" menee :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)