Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 8. joulukuuta 2012

Lapsuusmuistoja


Kiitokset edellisen postauksen kommenteista, saa edelleen sinnekin kommentoida, palasin vain esittelemään lapsuusmuistojani.


Minulla on kaksi ihanaa vanhanajan joulu"taulua". Ihan omasta lapsuudestani eli ovat varmaan puoli vuosisataa vanhoja ainakin.

Sain ne äidin kuoleman jälkeen itselleni enkä ole pitänyt niitä seinällä muistaakseni kunnes nyt kun mulla on "oma huone" (eli työhuone) niin laitoin ne sinne seinälle.


Tämä oli suosikkini ainakin teini-iässä, vieläkin niin ihana!
Tuo lumisade ja vanhanaikainen joulutunnelma vetoaa minuun.Laitoin tämän ilmoitustauluni yläosaan nastoilla.Sen vieressä on pari tekemääni korttia, joissa on myös vanhan ajan tunnelmaa.

Toisen lapsuusajan taulun laitoin seinälle. Molempien taulujen reunat päädyistä ovat hajonneet ajan saatossa. Tästä vielä enemmän, niin että jouduin taittamaan rikkinäiset osat piiloon.Ihana tämäkin on :)Jos kuvat ovat himmeät, vika on kuvaajassa sekä siinä, ettei huoneessa ole (siis olemassakaan) kattovaloa vaan vain seinävalo.

Hyvää huomista adventtia kaikille!

9 kommenttia:

 1. Joulutaulut on niin ihania.Meillä oli niitä kotona useampi ja aina jouluisin ne laitettiin seinälle.

  Löysin kirpparilta yhden joulutaulun ja virittelin sen tänään seinälle ja olen ikionnellinen.En muista mihin kotona olleet taulut joutuivat.Varmaan roskikseen,taisivat olla jo aika huonossa kunnossa.

  Ihania on sinun taulusi ja onneksi ne ovat säilyneet noin hyvinä.

  Mukavaa viikonlopun aikaa sinne teille.

  VastaaPoista
 2. Minulla on noita saman tapaisia tauluja tallessa vuosikymmenien takaa, eikä joulu tunnu joululta, jos ei ne ole seinällä. Pitäisikin miettiä joku hyvä keino siistiä repeilleitä reunoja. Sinitarran jäljet nurkissakaan eivät kyllä ole kovinkaan kauniit :)

  VastaaPoista
 3. Muistan lapsuudesta tuollaisia ihania tauluja. Mukavaa 2. adventtia!

  VastaaPoista
 4. Teetätin kopioliikkeessä vanhoista tauluista kopiot ja niistä tuli tosi hyvät. Kaikki kuprut ja repeämät hävisivät siinä samalla. Suosittelen.

  Kauniita ovat taulusi. En ole ennen nähnyt juuri tuollaisia.

  VastaaPoista
 5. Ihania ovat vanhanajan taulut. Minäkin tykkään kovasti. Jotenkin vanhassa on harmoniaa ja rauhaa, pehmoista iloisuutta.
  Hyvää 2.adventtia Sesse.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, vanhanajan joulutunnelmaa tauluissa. Ihania. Hyvää adventtia Sinulle;)

  VastaaPoista
 7. Ihania vanhanajan tauluja,niissä on sitä jotakin.Hyvää 2 adventiniltaa:)

  VastaaPoista
 8. Onpa hienoa, että sulla on taulut jemmassa! Todella nostalgisia ja kauniita! Ihanaa joulun odotusta ♥

  VastaaPoista
 9. todella kauniita ja nostalgisia tauluja!:)niitä on ilo katsella..olen myös keräillyt näitä vanhoja paperitauluja,niitä näkee osoitteessa www.wanhataarteet.suntuubi.com

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)