Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Yksinäisyyden ylistys


Aika tyhmä otsikko, mutta kyllä on joskus ihan kiva olla ihan oman itsensä kanssa vaan :)Se ei tarkoita sitä, etteikö olisi kiva, jos perhe on kotona tai vierailulla luonani tai ystävät tulisivat käymään, jos ystävät tai lapsukaiset tätä lukevat, niin tervetuloa vaan :D

Mutta luin jo vanhan ajan naisten töitä käsittelevästä kirjasta, että naiset kaipaavat välillä omaa aikaa...se on totta.


Nyt on vapaa päivä ja mieskin on poissa, niin mitähän tästä päivästä kehittäisin...ompelua...askartelua..virkkaamista..kaappien siivousta..tai vain lainakirjojen selausta..katsotaan.

Voi että, sain tunnustuksen Reetalta Pellonperän emäntä-blogista, mutta en edelleenkään onnistunut sitä linkittämään:( Kiitos Reetalle ja olen pahoillani, etten osaa <3 Jospa tuon linkittämisen salaisuuden oppisin, sain jo kuvan "koodina" tallennettua, mutten tiedä miten sen kuvaksi olisi saanut. Katsotaan joko blogin kuvitus pelittäisi. Kyllä nyt tarvittaisiin näköjään sitä vierasta, joka ymmärtäisi jotakin tietokoneista, kun näköjään vanhan kuvan pystyy julkaisemaan koneelta, mutta ei uusia puhelimelta niinkuin ennen. Kumma juttu, tietääkö kukaan onko tähän kuvien lataukseen tullut jotain uusia sääntöjä bloggerissa? Vai voiko se johtua siitä, kun levytila on niin vähissä koneella, enkä tiedä mitä sieltä uskaltaa poistaa :( Blääh! Läppärikin on tytöllä lainassa, voisin muuten siirtää tuon mokkulan siihen takaisin. No, ensi viikolla sen varmaan saan takaisin. Tuossa vanhassa kuvassa on siis Busse.


Ja tässä Hipsu.
Näkemisiin!

5 kommenttia:

 1. En osaa neuvoa sinua tietokoneen kanssa. Minun pitää aina olla vieressä näkemässä, että jotain ymmärrän. Sitten, jos jotain onnistuu tekemään, ei taatusti muista sitä toista kertaa : )

  Ihanat kuvat kuitenkin ja hienoa, että puhuit siitä ongelmastasi, joka mieltäsi painoi. Kaikki varmasti järjestyy!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat kavereista! Mukavaa ja rauhaisaa pyhää sinne!

  VastaaPoista
 3. Niin mullakin nuo käsi ihottuma ongelmat vain jatkuu ja paisuu ja sun kätesi näytti varsin tutuilta, mulla se punoitus ja paukamat vain ovat vieri vieressä ja kutina kova.
  Nyt kädet ovat kuin karheaa santapaperia ja olen kokeillut jos jotakin niihin ja kaikki neuvot ja niksit ovat enemmän kuin tervetulleita jos joku haluaa mua neuvoa saa meiliosoitteeni vaikka Sesseltä.
  Mua lekuri neuvoi pesemään kädet perusvoitella ei siis saippualla.
  Kamalaa tälläset on oli ne mitä' tahansa ja mieluusti joskus kyläänkin taas tule ja totta on että nainen tarvitsee omaa aikaa, niin minäkin sitä kovasti usein kaipaan.

  Minttuliini

  VastaaPoista
 4. Kyllä yksinolo on välillä ihan mukavaa,rauhoittavaa ja rentouttavaakin. Jaksaa taas paremmin,kun välillä "lataillee" itseään. Mukavia hetkiä sinulle; yksin tai yhdessä!

  VastaaPoista
 5. Mooiii :) Nou hätä! Itse ihan hiiren oikeella otin "kopioi kuva" ja tallensin työpöydälle, sit latasin kuvana blogiin! Mutta ei hätää jos ei onnistu!

  Ihania karvapalloja, rapsutukset niille!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)