Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Sunnuntaita!


Juuri tuossa työnantaja soitteli, että tuli yksi ylimääräinen työpäivä eli nyt on sitten ke-la töitä. Viime viikolla ei ollutkaan kuin maanantai töitä, mutta nyt on sitten ainakin kaksi työviikkoa osittain 3-4 pvn viikkoja.

Maanantaina siivosin työnantajan kellaria ja asuntoa sekä petasin muutaman majoitushuoneen sängyn.

Tämän viikon työt ovatkin sitten normaalia tilaisuusjärjestelyjä.Eli tietää varmaan taas kiirettä.
Jaahas, konekin suostuu taas yhteistyöhön :)Tässä askartelemiani joulukortteja, vanhimmat on viime joululta ylimääräiseksi jääneitä ja uusimmat eilisillalta.
Tuon uuden Ihana-askartelulehden ostin yks päivä kirppikseltä, samoin kuin punaiset New York-korit työhuoneeseeni.

Tuo seinä hyllykköhän oli siellä valmiina, jo silloin kun muutimme tähän, ja tytöllä oli siinä pelejä, kirjoja ja videoita.
Alimmista hyllyistä oli vaan maali lohkeillut niin, että päällystin ne hyllypaperilla.
Tyttö jätti kisusensa ainakin toistaiseksi tänne. Hipsu usein nukkui tytön lehtilaatikossa ylimmällä hyllyllä, nyt se änkesi mun kahden kangaskorin pälle nukkumaan :)
Siellä se on :D
Pieneen huoneeseen kuuluu myös pikkuruinen wc, joka oli aiemmin kokonaan tytön käytössä. Nyt ei sitten meidänkään tarvitse mennä kylmään kellari-wc:n :)


Hipsu viihtyy myös vessan "katolla".Ajattelinkin, että jos laittaisin sille tikapuut, joita se tykkää muutenkin (ulkonakin) kiivetä ja kissankorin sinne ylös, niin voisi siellä nukkua, ilman että hypätessään milloin mistäkin sinne ja pois, pudottelisi samalla tavaroita.Huomaa, että työstressi vaivaa, kun illakin nukahdin vasta yhdeltä, heräsin ennen viittä kun ystävältä tuli hätäviesti, että heillä on vaikeaa, rukoilin heidän perheen puolesta ja lähetin muutaman rukouspyynnön eteenpäinkin...sitten nukahdin jossain välissä ja näin pahaa unta, joka jotenkin liittyi työpaikkaan. Siinä unessa oli ihan pimeääkin ja jotenkin kammottava tunnelma...ehkä se tuli siitä, kun eilen ajattelin työasioita ja sitä, että siellä on niin erilainen "henki" kuin mihin on tottunut.


Jos jaksatte, muistakaa rukouksin ystäväperhettämme, ettei sielunvihollinen saa alkoholin ja masennuksen kautta tuhottua perhettä ja heidän uskoaan.


Hyvää pyhän jatkoa! Minä menen laittamaan itselleni lounaan: nuudelia, kanaa ja vihanneksia. Nam! Mies on vielä harkoissa, tulee vasta illalla.

4 kommenttia:

 1. Viime yönä minäkin näin unta, että ajoin autolla ja yhtä´kkiä en nähnyt mitään, oli ihan pimeää, hirveä tunne kun sokkona ajoin, pelottava olo kun heräsin.
  Suloinen kisu.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa isänpäivää sinne teille! Hyvät ilmeet tuolla Hipsulla :-D Kangaskori on varmaan parempi paikka kuin entinen lehtipino, tuumaa hän.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja.
  Onpa söpö-kisu löytänyt hyvän paikan.
  Muistetaan rukouksessa. Taivaan Isä kyllä kuulee rukoukset ja auttaa niinkuin parhaaksi näkee..

  VastaaPoista
 4. Hipsu on ihan onnessaan! Kangaskorien päällä nukkuminen on mukavaa, tiedän meidän kissasta. Olen huomannut,että tavaroiden pudottelu "noin sivumennen" ja tarkoituksellakin, on mieluisa harrastus.
  Muistan rukouksessa sinua ja ystäväperhettänne.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)