Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 17. marraskuuta 2012Hoh-hoijaa, tulin tässä joku aika sitten töistä ja karvaiset pojat, koirat meinaan, olivat järjestäneet äipälle "yllärin"...kahdet kakat ja yhdet pissat oli lattialla odottamassa ja hirveä haju!! Heti piti pistää ikkuna auki ja tuoksukynttilä ja muita kynttilöitä palamaan.Viime yö jo meni hyvin huonosti nukkuen, kun Busse halusi ensin ulos yöllä, kävi tarpeillaan ja yritin taas nukkua...ehkä hetkeksi torkahdin, niin alhaalla koira vinkui taas...Busse tietysti... Mies sanoi, että odottakoon aamuun, niinpä en päästänyt sitä ulos vaan nälkä kun oli itselläni, söin, siinä toivossa, että saisin vielä nukuttua.

Menin työhuoneen laverille ja nukahdin, kohta heräsin hirveään haukkuun, menin katsomaan kuistille, minne koira oli aiemmin jäänyt, niin eikös siellä ollut silloinkin yllärit :( Ääh! Siivosin jäljet ja päästin koiran ulos ja onneksi se tuli kohta takaisin sisään ja sain vielä hetken nukuttua, ennenkuin kello soi.
Tuli ihan lasten vauva-ajat mieleen valvomisineen...


Onneksi oli vain kuuden tunnin työpäivä, vaikka 8 tunnista ensin puhuttiin.Ja nyt on kahvi valunut, haenpa tähän mukin seuraksi.
Sain eilen puhuttua töissä asiasta, joka mua on muun lisäksi tuolla töissä stressannut, eli kun mun käsi-ihottuma, joka oli pitkään poissa, on tullut takaisin.

Mun kädet kun ei ennenkään ole kestänyt siivoustöitä eikä muuta sellaista työtä, jossa joutuu pitämään paljon taloushanskoja tai vaihtoehtoisesti kastelemaan paljon käsiä tai altistumaan eri ainelle.
Välillä kädet oli pitkään suurinpiirtein terveet, niin ajattelin katsoa, jos ne kestäisivät osa-aika töissä, vaikka onkin siivous- ja keittiötöitä...ei näköjään kestä.
Mulla kun on ollut työkkärissä aiemminkin lääkärin todistus siitä, ettei mielellään suositella siivous- eikä keittiötöitä, niin mua on niin harmittanut, miksi menin itse hakemaan tuollaista työtä :(
Nyt puhuin myös mun työkkäri-virkailijan kanssa ja hän sanoi, että jos saan sen todistuksen päivitettyä lääkärillä, niin ei ilmeisesti tulis karenssia, jos lähden tuosta työstä pois.Kivi vierähti mun sydämeltä, kun kuulin tuosta.
Töissä ne eivät haluaisi päästää mua pois, mutta toisaalta en haluaisi tuon ihottuman koko ajan pahenevankaan, kun sitten siitä tulee taas niin pitkällinen juttu. Tässäpä probleemaa kerrakseen.


Tuollaisen ikävän aiheen piristykseksi kuvia kiltimmistä karva-pojista eli kisuista.

"Niinhän sä luulet" hähättää kone mulle eikä suostu julkaisemaan enempää kuvia, hermo menee...


Katsotaan, jos huomenna olis parempi päivä sekä koneella että mulla. Hyvää lauantai-iltaa ja viikonloppua kummiskin :)


7 kommenttia:

 1. Voi voi ompa pahan näköiset,toivottavasti saat apua niihin.Oikein hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus, pahan näköinen ihottuma tosissaan. Eikä se siitä parane, ellei työ muutu. Toivottavasti saat apua etkä ainakaan karenssia.

  VastaaPoista
 3. Ihottumat on kurjia, toivottavasti saat apua.
  Meilläkin nämä karvanaamat aina joskus, onneksi harvoin, järjestävät haisevia ylläreitä.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan että saat sen todistuksen ja pian saisit ihottuman pois. Mulla on myös herkkä ihol en pysty käyttämään mitään kemiallista vesissä.
  kyllä se on vaikeeta.
  Paranemisia sinulle!♥

  VastaaPoista
 5. Sulle on haaste ja tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Oi ja voi..sinun käsiäsi...laita rasvaa ja paljon..Hae pian todistus lääkäriltä, niin alkaa sitten asiat rullata ja voithan sitten vaan tokaista että no "tulipahan ainakin kokeiltua" ja todettua ettei tuo ala sitten sinulle sovi :)
  Mukavaa sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ystäväiset <3
  Maanantaina aion sen lääkärin tilata. Katsotaan mitä sitten tapahtuu.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)