Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 12. lokakuuta 2012

Syysillan tummuus

Minä olen viettänyt täällä yksinäistä syysiltaa ja poltellut uunissa tulta, kun viileys alkaa hiipiä sisälle :(

Oli senverran pitkä päivä töissä, etten jaksanut heti lähteä isännän mukaan srk:ntaankaan, vaan jäin eläinystävien kanssa tänne huilailemaan, että jaksaa taas huomenna töihin. Siellä on huomenna 46 hengen syntymäpäivätilaisuus, tänään jo katoin pöydät sinne valmiiksi ja esim. kuorin kolme ämpärillistä perunoita :0

Just muuten soitti työnantaja, että tarviikin tulla huomenna vasta iltapäivällä, kun alunperin piti mennä 10:ksi.Meneeköhän siellä sitten saunailta :(


Lämmitän tässä itseäni ulkoisesti villasukilla ja sisäisesti capuccinolla :)Tyttökin on kaupungissa yötä, kun huomenna on isänsä, (ex-mieheni) hautajaiset, niin menee sinne sisarusten kanssa.


Tänään työstressi herätti mut puoli 4 aamulla ja oli kova nälkä, kun olin edellispäivänä ollut niin väsynyt töiden jälkeen, etten jaksanut laittaa ruokaa, otin vain kahvia ja sämpylän puolikkaan. Niinpä piti lähteä alas laittamaan itselle puuroa. Sen jälkeen menin sohvalle makailemaan, mutta nukahdin vain viimeiseksi tunniksi, kun klo soi 7,15.


Onneksi(?) töissä oli niin kiire, ettei kerinnyt väsyä, ja oli mulla pullo energiajuomaa mukana.


Mukavaa viikonloppua kuitenkin <3

7 kommenttia:

 1. Työstressi on vihoviimeinen asia, jota kenellekään soisi. Kärsin itse siitä aikoinani. Ei olisi kannattanut. Olisi pitänyt hypätä siitä oravanpyörästä pois. Osaksi siihen suostuin kunnianhimosta, mutta myös sen vuoksi, että työ oli kiinnostavaa. Jälkeenpäin nyt tiedän, että stressin hinta oli niin kova, ettei rahankaan vuoksi olisi kannattanut kärsiä sitä!

  Suosittelen kaikkea rentouttavaa. Patalappujen virkkaus on hyvä. Kunpa miehesi lähtisi kanssasi Kasvihuoneilmiöön käymään. Saat katsella kaikkea ja saada inspiraatiota luovuutesi käyttöön. Minulle tuli voimakkaasti ajatus, että sinun tarvii nyt estää tuo stressi, aamuherääminen on mielestäni vakava merkki! Kerro se miehellesi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti!Mulle tulee niin helposti työstressi, mutta olen jo heti alkanut etsiä siihen helpotusta...nimittäin juttelin toisen pomon kanssa, että saisin jatkossa tehdä lyhyempää päivää, etten niin väsyisi, katsotaan jos se onnistuu :) En todellakaan halua, että työ vie voimat ja unen, vaan että muuhunkin elämiseen ja luovuuteen jää aikaa ja voimaa.Kiitos sinulle lämpimistä ajatuksista <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuva ikkunasta,
  Voimia sinulle ja hyvää viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
 4. Voi Sesse, minullekkin jatkuva 16 vuoden työstressi aiheutti elämäikuiset sairaudet kuten sinä tiedät , joten varo, minullahan unettomuss jäi ikään kuin päälle.
  Ihanaa että työpaikallasi on noita karvaisia stressin poistajia kuten kotonakin, toista se on minulla, en voi pitää mitään allergoiden takia kotona.
  Koitetaan jaksaa ja pidetään yhteyttä, kirjoitan kyllä kirjeenkin kun jaksan.
  Kiitos sanoistasi.
  Minttuliini

  VastaaPoista
 5. Voimia sinulle.Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 6. Työstressi ei ole kyllä mukava herättäjä:( Toivottavasti löytyy ratkaisu. Mukavia syysiltoja, vaikka kynttilänvalossa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Minttuliini, Ritva ja Hyvä Mieli kommenteista :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)