Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 17. syyskuuta 2012

Viikon alkua
Hyvää alkanutta viikkoa :)

Mitäs mulle tänään kuuluu? Ainakin leukasärky on vähän helpannut, olen pystynyt jo lääkettä vähentämään. Mutta "sitkeä sissi" tuo kipu on...


Olimme jakamassa kristillisen tv-kanavan TV7- uutislehteä ja kutsulappua sen mukana postilaatikkoihin naapurikylään.Tv7- tilaisuushan on lauantaina Lohjalla.


Tänä iltana on vielä kutsujen jako postilaatikkoihin oman kylän hengellisestä tilaisuudesta, joka on keskiviikko-iltana ensimmäistä kertaa.Täällä kun ei ole muutaman telttakokouksen lisäksi ollut mitään vapaiden suuntien tilaisuuksia. Toivottavasti tulee sinne ihmisiä!


Tää aika alkaa olla niin paha, Raamatun profetiat alkaa käydä toteen.Nyt olisi jokaisen hyvä tarkistaa omaa elämäänsä, mikä sen perusta on." Ei muuta perustusta voi panna, kuin mikä pantu on, Jeesus Kristus"....Sanaa lainatakseni.

Kesän viime kukkia olen kerännyt maljakkoon, ihania vaaleanpunaisia!


Viikonloppuna lapseni, yhtä lukuunottamatta olivat täällä käymässä. Tytöt vain poikkesivat, poika oli kolme yötä. Tänään hän lähti hoitamaan isänsä hautaukseen ym. liittyviä asioita. Ja menee sitten niiden jälkeen kotiin.


Ilma on muuttunut niin syksyiseksi, pe-iltana oli melkein myrsky ollut ja paviljonki oli mennyt vähän kasaan, niinpä sen lauantaina purkasin pois. Eilen nostin pienen perunamaani tuotokset, puolitoista pärekorillista tuli kellariin, kun osa oli jo syöty kesällä.Tomaatit on kypsymässä uunin päällä. Ei kyllä yhtään ole vielä uunia lämmitetty, niin lämmintä on vielä sisällä ollut.


Mukavaa viikkoa teille kaikille <3


3 kommenttia:

 1. Juu, kovin pelottavaan suuntaan on maailma nyt menossa ja ydinsota lähempänä kuin ehkä koskaan.
  Olen muuten täysin samaa mieltä kanssasi siitä Sofi Oksasen Puhdistuksesta että liian raakaa ja julmaa katottavaa ja vielä maksaa että näkee, minä olen nähnyt sen oikein teatteriversiona enkä tykännyt myöskään.

  Kaikkea hyvää Sinin viikkoosi t: Minttuliini

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että tilaisuuteen tulee paljon kuulijoita.

  kaunis kukka maljakossasi.
  Mukavaa viikkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Minttuliini ja sylvi :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)