Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 22. syyskuuta 2012

Tie töihin

Nyt on oltu kaksi päivää töissä ja tässä näätte kuvan työmatkani viimeisestä osuudesta. Eikö olekin kaunista :) Kyllä tämä kaupungin ruuhkan voittaa! Ekana päivänä mies heitti mut autolla perille asti, mutta eilen oltiin sen verran ajoissa, että jäin tiehaaraan ja kävelin tämän ihanan loppumatkan. Nyt tietty pakahdutte uteliaisuudesta, että millaisia töitä sain...no, siivousta, petausta, keittiö hommia, mitä milloinkin. Paikka on maatilamatkailuun liittyvä.Kaunis vanha tila, jossa useita majoitus-rakennuksia.Pihapiirissä tai ainakin näköetäisyydellä lampaita, kanoja, riikinkukkoja... Tänään on ollut kaikenlaista touhua ja aamulla heräsin jo seitsemältä, kun piti mennä kaupunkiin ja miehen piti olla siellä jo yhdeksältä.Minä menin samalla vanhimmalle tytölle ja käytiin katsomassa exän asuntoa ja tyhjennettiin sitä osaksi.Kerättiin kierrätykseen meneviä astioita ja vietiin ne tytölle tiskikoneessa pestäviksi ennen kierrätykseen vientiä.Sieltä löytyi samaa sinivalkoista sarjaa olevia astioita, kuin mullakin on ja sain ne "siivouspalkkaa". Tytöltä sain kassillisen vaatteita ja pussillisen leikattavaa matonkudetta. Kotona vaihdoin petivaatteet ja imuroin yläkerran ja kellarikerroksen, en sitten varsinaista asuinkerrosta jaksanutkaan enää...nyt muutenkin väsyttää. Sauna pitää vielä lämmittää, mies tulee vasta illalla ja menee sitten saunaan. Mua ärsyttää, kun tää bloggeri on nyt uudistunut ja kaikki tekstit tulee ihan kiinni toisiinsa, siis vaikka kirjoittaessa jättää välit, niin julkaistessa se teksti menee ihan "suppuun", tuntuu et ois helpompi lukea kun olis vähän rakoja välissä. No tää on vaan mun mielipide.En tiedä auttaisko siinä joku konsti, kertokaa jos tiedätte! Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Höh, minulla ei ole samaa ongelmaa tekstien kanssa niinpä en osaa yhtään arvata mistä se voisi johtua tai miten ratkeaisi. Mutta bloggerin uudistuminen muuten kyllä ärsyttää, kun se vanha versio toimi hyvin. Aiemmin kokeilin jo tätä uutta mallia, mutta siinä oli joitakin puutteita, joista kyllä lähetin palautetta ja siirryin takaisin vanhaan. En tiedä, onko niitä puutteita korjattu.
  Kaunis työmatkatie ja työympäristösi kuulostaa ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta työpaikasta.Näyttää mukavalle raitille ja kuulostaa kivalta työpaikalta. Itse oon tumpelo koneen käyttäjä, en osaa neuvoa tekstien kanssa

  VastaaPoista
 3. Onnea. Tuonne kipittelisi kuka tahansa mielellään, on niin upea maisema.

  Minä latasin google chromen ja teen päivitykset sillä, onnistuu paremmin. Luen sitten muuten explorerin puolella.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen työpaikkaan.
  Kauniilta kuulostaa työpaikkasi ympäristö.
  Kaunis kuja.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)