Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 6. syyskuuta 2012

Siivousta


Tänään isäntä on viipynyt kaupungissa puoli päivää, niin käytinpä tilaisuutta hyväkseni ja tein viikko-siivouksen jo tänään.

Siitä teillekin maistiaiset "jälkeen" tilasta :) No jaa, ehkä toisen kerran...ei näköjään kone suostu taas latamaan mun yhtä ainokaista kuvaa, tuhma kone!

En myöskään pystynyt katsomaan teiän kommentteja, muuta kuin hallintapaneelin kautta, kummallista. Liekö syynä uuden blogger-päivityksen tulo...kai se on pakko kohta sitä kokeilla.


Meiän omenapuusta, siitä ainoasta, on tullut paljon omenaa. Tänään keitin riisi-omenapuuroa kauralla höystettynä. Nimittäin riisiä oli juuri pikkuisen liian vähän, niin laitoin kaurahiutaleita saostamaan sitä. Ja hyvää oli! Haaleana kylmän maidon kanssa, niinkuin ohjekin sanoo.


Illalla sitten sinne hammas-kirurgille...tapaamisiin taas blogistaniassa :)

2 kommenttia:

 1. Sinulla on kivoja postauksia ja kuvia täällä.
  Kuinka viisauden hampaan poisto on mennyt?
  Olen käsittääkseni sinua 10vuotta vanhempi. N. neljä vuotta sitten kun minulta poistettiin viis.hammas, sain sairaslomaa viikon! Ihmettelin sitä, mutta sen viikon kuluessa en ihmetellyt enää. Valtava turvotus ja sinisyys kestivät enemmänkin kuin viikon. Ikä kai teki sen.

  VastaaPoista
 2. Kirsti: Kyllä mullakin on toipuminen kestänyt jo monta päivää...pyhäkoulun kävin pitämässä vaikka poski olikin turvoksissa, onneksi lääkkeet auttaa suurimmaksi osaksi särkyyn. Sain myös antibiootti kuurin, kun toinen viisaudenhammas jouduttiin leikkaamaan, kun ei lähtenyt muuten.
  Syöminen on vieläkin hankalaa.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)