Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kolme kuvaa sinulle...
...ole ystävä minulle <3


Tämän päivän, vai pitäisikö sanoa tämän viikon, kuvat. (Kun ei näköjään useimmin tule nyt postailtua...osa syynsä siihen on meiän kone, joka on mennyt ÄLYTTÖMÄN hitaaksi, kysyy kyllä hermoja mennä koneelle :)


No mutta, kuvat on kuitenkin tältä päivältä.

Kesän viime kukat. Lähimetsästä poimin nuo violetit kukat ja Malvan (?) oksan kotipihasta.Kauniit värit!
Maljakkona on äidin vanha savikannu lapsuudestani.


Meillä on ollut ongelmia pitemmän aikaa myös moottorisahan kanssa (eli tietska ei ole ainoa ongelmallinen ollut). Tänään isäntä meni metsään sahaamaan pari valmiiksi kaadettua ja karsittua puunrunkoa pienemmiksi kappaleiksi...eikös se saha tehnyt jo parin pöllin jälkeen tenän.


Päätettiinkin lähteä viemään se huoltoon Saloon, mistä se on ostettukin.Loppujen lopuksi tultiin uusi saha kainalossa sieltä liikkeestä :) Kyllä nyt taas pelittää.

Sen vanhan korjaus olisi tullut niin kalliksi, että liikkeen omistaja teki meille hyvän tarjouksen uudesta ja vähän jämerämmästä sahasta.


Samalla pääsin poikkeamaan taas yhdellä kirppiksellä siellä, kauaa ei mies olisi jaksanut ootella, mutta äkkiä kävin tekemässä siellä pikku ostokset ja toin miehellekin suklaata, kun hän oli jo ulkona odottelemassa :)Niin jopas levisi hymy hänenkin kasvoille, enkös olekin ovela :D hih-hih...


Tällaisen ihanan taulun ostin sieltä.

Tykkään muutenkin linnuista ja tää oli niin ihku!


Muuten ostinkin vain jotain pientä, nuppineuloja, postikortteja ja suklaata.


Eilen poikettiin Kierrätyksessä viemässä tavaroita, niin samalla ihan äkkiä käväisin kurkkaamassa mitä siellä on, mies oli silloinkin niin hätäinen.

Poimin mukaani vain ilmais- ja askartelutavaroista pari pientä kankaanpalaa, vähän tapettia ja suloisen vanhan kasvikirjan, jossa oli kivoja kuvia puutarhakasveista.


Huomen illalla poistetaan viisauden hampaat (mitenkähän tyhmä musta sitten tulee :D), ja perjantaina on eka pyhäkoulu vuoro, jossa itse olen mukana. Suunnittelin jo askartelut siihen.

Suloista alkusyksyä teille!

4 kommenttia:

 1. Voi että harmillista tuollainen tietokoneen hitaus. Toisaalta, eihän sitä tarvitse aina niin aktiivinen bloggaaja ollakaan. Pääasia, että moottorisaha pelittää ;-)
  Ihana lintutaulu!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuvista;) Kauniin lintutaulun löysit. Toivottavasti toivut hyvin viisaudenhampaan poistosta!!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kukat maljakossa.
  Harmi kun kone hidastelee.
  Se kysyy malttia.
  Ihanan taulun ostit.
  Mukavia syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kukat, ihana lintutaulu:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)