Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Lauantaina

Lauantai-illan tervehdys täältä. Monenmoista on taas tähänkin päivään mahtunut...ihan mukava päivä.


Aamulla huomattiin uusi kirppis-mainos, joten käytiin siellä kauppareissulla. Paljon olis ollut kaikenlaista tavaraa, mutta budjetti oli sen verran tiukalla, että päädyin ostamaan vain ruskean korin 50 sentillä.Siihen laitoin pelargoneja suoraan ruukuissa.


Tässä kuvassa näkyy se kori tuon ruukun takana.Mies lähti käymään kaupungissa, sillä aikaa tein pikasiivouksen, ompelin keskimmäisen tytön laukkuun vetoketjun ja laitoin ruuan uuniin. Ja pesukoneet tietysti päälle...


Keskimmäinen tyttö ilmoitti, että on tulossa käymään. Hän oli reippaana tyttönä lähtenyt pyöräilemään meille, tuollaiset melkein 30 km :) Eikä ollut ensimmäinen kerta...hyvä kunto hänellä.


Nyt tosin kävi köpelösti, kun pyörän kumi puhkesi kesken matkan, noin ehkä 14 km olis vielä ollut matkaa jäljellä. Mies oli onneksi tulossa kaupungista ja poimi tytön mukaansa.


Mies toi samalla vanhimman tytön entisen paviljongin, joka oli pikkuisen myrskyssä kärsinyt, meille.


Sitä sitten yritettiin koota mies ja nais voimin, pari naapuriakin oli hetken mukana.
Loppujen lopuksi selvisi, että siitä puuttuu yksi osa...se on kai jäänyt tyttärelle.
Puutarha hommia tehtiin myös, niitin jopa heinää vuosien jälkeen.Edellisestä kerrasta olikin aikaa.Hyvä mieli tuli, kun sain perattua ruusupensaan alut selvemmille vesille.Laitoin niille myös vähän uutta multaa, toivotaan että kasvavat ja vahvistuvat.Viime kesänä tutun pihasta saatiin nuo alut, onneksi selvisivät talvesta hengissä.Ihan illasta tuli jo muutama vesipisara taivaalta, saas nähdä sataako huomenna, silloin olisi naapurikylässä markkinat. Seurakuntaankin olisi tarkoitus mennä huomenna.Hyvää viikonloppun jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Paljon olette kerenneet touhuta tänään.
  on siinä tytällä kuntoa kun jaksaa pyöräillä niin pitkän matkan
  Oikein hyvää pyhää teille!

  VastaaPoista
 2. Jouduin nuorena käymään pyörällä kesätöissä. 11 km yhteen suuntaan. Oli sitten oikea sadekesä. Mutta että 30 km, huh.

  Kissa näyttää siltä, että kokeilee kohta kynsiään ruukkuun : D

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)