Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kiitos elämästä!

En ole teille kertonutkaan, että olen odotellut tuloksia patista, jonka olin löytänyt rinnastani.Kuten muistatte olin viisi vuotta sitten sairastanut rintasyövän ja tietysti tuli pelko, että onko se uusiutunut. Tänään sain neulanäytteen tulokset ja näyte osoitti saman, kuin ultran ottaja arvelikin eli se oli rasvakysta. Arvaatte varmaan, että tieto oli helpotus! Kiitos Herralle!

Tänään olen viettänyt perjantaista siivouspäivää.Ulkonakin taitaa olla tosi hieno sää, vaan en ole sinne ehtinyt kuin postilaatikolle ja mattoja ravistelemaan.Olen siivonnut vähän tavallista paremmin, kun maanantai-iltana meillä on kotikokous, niin ei sitten tarvitse enää niin paljon touhuta.Tosin sen kokouksen pitäisi sään salliessa olla ulkona pihalla, mutta mistä noista säistä tietää...


Mies soitti äsken, että harkat on loppusuoralla ja on tulossa kohta kotiin. Johan hän olikin siellä kolme päivää.Ensi viikolla menee kyllä näytelmiin tuuraamaan jotakin toista.


Lupasin laittaa teille kuvia sieltä vintistä. Tässä muutama.


Keskimmäinen tyttö sanoi joskus, että tuo Jeesus-gobeliini on pelottava, enkä itsekään siitä niin tykkää, mutta mies halusi sen seinälle. On saanut sen joltain kaveriltaan.Siellä saa hiljaisuudessa rauhassa nukkua.Niinkuin Hipsukin tekee :)Nuo kaikki kuvat on siitä nukkumapuolelta, iso kaappi on siinä väliseinänä ja sen toisella puolella on ns. oleskelutila, missä on iso ikkuna ja sen edessä sohvapöytä, piianpeili, tuoli ja hyllyjä. Sieltä ei saa kunnon kuvaa, kun joutuu ottamaan valoa vasten.

Kauniita postikortteja laitoin narulle.Tässä tämän päivän tunnelmia.Mukavaa viikonlopun alkua ja tavataan taas blogistaniassa!

9 kommenttia:

 1. Mahtavan upea juttu, että patti olikin rasvaa vain! Ihanaa. Oikein mukavaa viikonloppua, jospa ehtisit vaikka lepäämän tuolla vintin rauhassa ;-)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Tippa oikeen tuli silmään, kun luin tätä. Halaukset ja hyvän viikonvaihteen toivotukset.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanaiset myötä elämisestä <3

  VastaaPoista
 4. Ihana helpotus varmasti! Kiitos Jumalalle :) Vinttikin näyttää mukavalta sopelta levähtää, kuten kisukin on sen todennut. Kortit narulla on hauska idea! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jumalalle!
  Kaiken aikaa siellä touhuat ja saat paljon aikaan.
  Tossa aiemmin oli kivoja kuvia nukkuvista eläinystävistä.

  VastaaPoista
 6. Reeta ja Kirsti: Mukavaa viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
 7. Iloitsen mukana, että tilanne päättyi onnellisesti!
  Vinteissä muuten nukuttaa tosi hyvin ja tuo näyttää oikein houkuttelevalta : ) Ehkä olet oikeassa seinävaatteen suhteen : )

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihanaa, että se olikin rasvapatti.
  Varmaan hyvin nukuttaa vintillä, jos vielä sade ropisee kattoon:).

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)