Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Ken vaivojansa valittaa....ja lampaita"Yö meni yskiessä, päivä päätä käännellessä" muokaten vanhaa sanontaa.Hirveä yskä on nyt ollut, liekö tavallista vai allergista.Yöksi olen ottanut yskänlääkettä, muttei sekään ole auttanut kuin muutaman tunnin, sit on pitänyt hakea lisää troppia tai pitää itseä ja miestä hereillä yskimällä.

Viime yönä yritin nukkua uudestaan ilman lääkettä, mutta pakko oli puoli viiden aikaan hakea viimeset yskänlääkkeen tipat, niin sitten nukuinkin puoli yhteentoista!

Hoh-hoijaa, ei päivää ilman vaivaa!


Nyt on ihan turhaantunut olo, kun meni monta tuntia hukkaan hyvää siivousaikaa :)

Tässä teille kasvintuntijat kysymys: Mikä puu tämä on? Kasvaa seurakunnan lähellä ja ihmettelimme sitä päivänä muutamana, mikä se on.Kaunis on ja kukat aika lailla omenankukan näköiset.


Ihana puu!


Kaikenlaista tässä on ollut, Helsingissä kävin lääkärireissulla, eteisen varastokomeroa olen yrittänyt tyhjentää ja siivota, perunan taimet ja sipulit ovat nousseet maan pinnalle, rikkaruohon kitkentää olis vaikka miten paljon nyt kun selkäkin on taas kunnossa...


Eilen poikkesin kierrätyksessä viemässä sinne kolme pussia tavaraa. Samalla juttelin entisen työkaverin kanssa, oli kiva nähdä häntä. Hän ei ole sattunut koskaan olemaan paikalla, kun olen siellä käynyt, joten olin nähnyt häntä viimeksi työssä ollessani.
Kumma kyllä en tehnyt sieltä mitään löytöjä...taitaa olla tavarakiintiö jo täynnä :)


Samalla poikettiin Vivamossa kahvilla ja katsomassa lampaita ja Judit-aasia.Tässä heistä kuvia.Lampaat on kivoja, ihan hyvin vois meiänkin voikukkaniityllä olla pari sellaista!
Eipä tarttisi koko ajan ruohonleikkureiden kimpussa olla. Eilen nimittäin oli ruohonleikkaus ilta, meillä on kaksi leikkuria, mutta toinen on niin surkeassa kunnossa.Niinpä taas vuorotellen käytettiin sitä parempaa. Tässä kun on iso ruohopiha, niin sitä riittää.

Kivaa perjantaita ja viikonlopun alkua!

8 kommenttia:

 1. Voi ei, ehkä tämä runsas siitepölykevät ei ole ollut hyväksi kurkullesi. Toivottavasti vaiva paranee pian, on kurjaa jos ei pysty nukkumaan!
  Puu on varmasti joku koristeomenapuu, tuollaisia vaaleanpunakukkaisia ovat mm. 'Hopa', 'Aamurusko' ja 'Kirjailija'.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania kuvia! Hyvää vointia sinulle!

  VastaaPoista
 3. Sesse, sairastetaan sitten molemmat kuten sielun siskokset tekee.

  Tuohan on aivan selvä koristeomppupuu.

  Minttuliini

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis koristeomenapuu.
  Täällä on myös monellä on pahanlaatuista yskää.
  Luulevat että se on rusaan siitepölyn aiheuttamaa,

  Minä täällä on kovassa nuhassa,
  Voimia sinulle ja pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 5. Saila: Minä itse vähän arvelin kanssa et se olisi joku koristeomenapuu, mutta kun muut läsnäolevat oli miehiä, niin ei kukaan tiennyt varmasti:)

  RiittaSinikka:Kiitos :)

  Minttuliini: Hyvää vointia sinulle!

  Sylvi: samoin paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sesse, voimia Sulle ja parannutaan yhdessä, minulla myös kaikki vaivani laittavat siitepölyyn mutta EI se sitä ole, pakko hakeutua sairaalaan tutkimuksiin.
  Kamalaa vaan sairastaa kun ke4säkin alkaa ja jo kevät meni sairastellessa.

  Minttuliini

  VastaaPoista
 7. Ikävän kuuloista tuo sairastelusi. Saisi jo helpottaa. Ota ne lampaat niin pääset ainakin ruohonleikkuusta. Ne on mukavia veijareita. Kävin äskettäin isossa lammastarhassa ja siellä oli kauhea määkinä, kun karitsat oli juuri vieroitettu emoistaan, raukat.

  VastaaPoista
 8. Mayo: Kyllä nyt on jo helpottanut:)
  Kyllä tekis mieli ottaa pari kesälammasta, mutta miiten niistä vois erota syksyllä??

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)