Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 26. huhtikuuta 2012

Torstain touhuja

Kaikenlaista on tänäänkin jo ehditty touhuta. Aamulla ensimmäiseksi vietiin Rasmus-kisu leikattavaksi, eli se normaali poikakissan leikkaus.Aika humaus-nukutus sille annettiin, kun kaupan kautta tultiin kotiin, niin Rasmus oli jo valmis päivän touhuihin.
Ensimmäiseksi käveli vielä hiukan horjuen keittiöön ja hyppäsi puuhellan päälle katsomaan onko ruokaa tarjolla.Ihmekös tuo, kun ei eilisiltana enää saanut syödä.


Koirien aitaus saatiin tänään valmiiksi. Ne eivät ole vielä koekäyttäneet sitä, oli niin märkää ja mutaista, ettei viitsitty niitä laittaa vielä sinne.
Tosi harmaa päivä on ollut ja jossain vaiheessa satoikin.


Ison urakan tein myös taas vanhan saunan takana. Siellä kun on ollut hirveästi entisten asukkaiden jättämiä rikkinäisiä pulloja, rautaromua ym sälää. Keräsin jo viime keväänä lähempää jokea olevat romut, nyt jatkoin lähempää saunaa. Se on ollut varmaan vuosikymmenten kaatopaikkana, niin paljon on maan sisässäkin lasia, posliinia ym. Ehjiä pullojakin löysin varmaan parikymmentä, valitettavasti vaan kaikki ihanan sinertävät vanhat pullot olivat säpäleinä.

Keräsin romua varmaan pari kottikärryllistä, niiden ehjien pullojen lisäksi.


Nyt äsken tulin sisälle ja tuntuu, että on töitä tehnyt :) Selkäkin on ollut koko päivän vähän kipeä.


Kuvia laitan nyt viime päivien "väkerrys"rintamalta.Yhtenä päivänä jostain blogista näin puuhelmistä tehdyt helmet ja siitä muistinkin, että minullakin on niitä yhdessä rasiassa. Joten tuumasta toimeen. Ja tällaiset niistä tuli.

Olen myös jatkanut viime syksynä aloittamaani maton virkkausta. Silloin sain nimittäin kierrätyksen ilmaisista kaksi pussillista kudetta, sinistä ja valkoista.
Jostain syystä keskeneräinen virkkaus oli koko talven yläkerran tasanteella pussissa ja nyt kevät herätti taas sen mieleen.
Tässä kuulumiset tältä päivältä ja tervetuloa uusille lukijoille! Tavataan taas blogistaniassa :)

8 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkerana!
  Voi pientä Rasmusta, vaikka hyvähän se on, parempi hänelle ja teille ja sillekin, ettei tule villikissanpentuja niin paljon maailmaan. Reipas poika heti syömässä :-D
  Ihana tuo matto ja helmet!

  VastaaPoista
 2. Onpa raikkaan väriset helmet, oikeat ilopillerit.

  VastaaPoista
 3. Minäkin totesin postausta lukiessani, että olet ollut todella ahkera!
  Minulla on taas se vaihe,että aloitekyky on kadoksissa, toivottavasti saan sen pian. Tulee syyllisyyttä myös siitä,etten saa lähdettyä tilaisuuksiin.

  VastaaPoista
 4. Noiden romukasojen siivoamisessa saattaa olla se hyvä puoli, että voi löytyä vaikka jokunen aarre;) Kova urakka vanhojen roskakasojen siivoamisessa tosin on, lajitella lasitavara ja muu...
  Hienon maton olet tehnyt! Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 5. Tykkään sekä sun helmistä että matosta!! Ihania!

  VastaaPoista
 6. Kun asuu monet vuodet samassa paikassa, kertyy kaikenlaista. Varsinkin ennen, ne on sitten hylätty jonnekin pihan perälle. Valitettavasti. Asun miehen kotitilalla ja kyllä täälläkin on kaikenlaista rompetta jota siivoilla:) Kiva tuo matto. Ja hauskat kisulit.

  VastaaPoista
 7. Eipä sitä taidettu ennen vanhaan maalla juurikaan kaatopaikalle tavaraa viedä. jonnekin saunan taakse nakeltiin.
  Ihanan väriset helmet olet tehnyt ja samoin matto on kauniin raikkaan värinen.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kommenteista, niitä on mukava lukea :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)