Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ihana kiireetön päivä :)

Heippa! Blogi on ilmeisesti itsestään jotenkin uudistunut, kun ihan erilainen tekstin kirjoitus näkymä avautui... Tänään tuli tehtyä vuoden nukkumis ennätys, heräsin vasta puoli 11!! Viiden aamut vaativat veronsa. Ja tosi sikeästi olin nukkunut, kun kissat olivat pudottaneet kaksi kukkaruukkua makkarin ikkunalta ja niistä toinen ruukku sekä toinen suojaruukku olivat menneet säpäleiksi, myös kaksi viestiä oli tullut yöpöydällä olevaan kännykkään ja minä vain nukuin autuaan unta :) Osansa tähän oli myös sillä, että isäntä oli lähtenyt jo aamulla näytelmä harkkoihin...muuten hän olisi jo varmaan tullut herättämään :) Eipä silti, meiän teini nukkuu vieläkin, vaikka kello on jo 12,20. Tosin hän on ollut yöllä hereillä, kun minä sentään menin 23 nukkumaan. Aamupalapöydässä kuvasin kissoja jotka taas vahtasivat lintuja ym ulkona.
Ja välillä minuakin :)
Eipä aikaakaan, kun koko eläintarha halusi ulos, Rasmus etunenässä, perässä Hipsu, Elmo ja Busse.Elmo halusi ruveta heti leikkimään Rasmuksen kanssa ja Rasmus oli heti häntä pörheänä, hyvin nillä ulkona nuo vaistot pelaavat, vaikka sisällä ovat niin kavereita. Myöhemmin, kun menin päästämään Hipsua sisälle, niin huomasin Elmon ajaneen Rasmuksen katajaan, jossa se istui vanhan ison linnunpesän päällä. Sieltä se salaman nopeasti tuli alas ja sisälle. Elmo olikin löytänyt uuden leikkikaverin ja napannut Busselta vanhan luun jota järsi pylly pystyssä.
Voi rähmä, taasko tämä on tällainen, ettei saa välejä ollenkaan tekstien ja kuvien väliin, en tykkää yhtään! Mikä nyt neuvoksi? Onko tietoa? Kirjoitus näkymässä on ihan hyvät välit, mutta esikatselussa teksti menee ihan suppuun...että ilmeisesti myös varsinaisessa blogissa, höh sanon minä. Tästä huolimatta mukavaa lauantai päivää kaikille teille jotka täällä poikkeatte!

4 kommenttia:

 1. Bloggeri on näköjään uudistanut hallintailmeensä, huomasin itsekin sen tässä äsken. En tiedä, miten kuvien ja tekstin väliin saa tilaa jos sitä ei tule. Olen kyllä huomannut, että jos kuvat keskittää vasempaan reunaan niin niihin tulee eripituinen väli kuin jos kuvat on keskellä... ainakin minun blogipohjassa.
  Ihanat aamu-unet ja varmaan tuli tarpeeseen kun noin sikeästi nukuit! Kissat ovat aikamoisia riiviöitä kun pudottelevat ruukkuja :-/

  VastaaPoista
 2. Moikka Sesse

  Täällä kurkin postauksiasi pitkästä aikaa.

  Kuulostipa ihanalta tuo että sait nukkua pitkään.Itse nousin puoli viisi,työt kutsui kuudelta.Meilläkin nuoret nukkuu pitkään vapaapäivinä,vastaavasti taas yöt kukkuvat,lähinnä tietokoneella.

  En osaa neuvoa tuota välijuttua.
  Itse olen vielä pitänyt vanhan hallintapaneelin.Löysin uuden paneelin yläkulmasta rattaan,jonka takaa pystyi valitsemaan vanhan ilmeen.Se on jotenkin tutumpi.

  Mukavaa viikonloppua sinne teille kaikille.

  VastaaPoista
 3. Heippa, kiva elämänmakuinen blogi sinulla ja ihania kissukoita. Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Saila: Kyllä kissat osaa olla ärsyttäviä välillä, vaikka onkin niin ihkuja!

  Jaana Elina: Kiitos vinkistä! Minä tein saman jutun. Tässä iässä on jo vaikea sopeutua muutoksiin :)

  Reeta: KIva kun tykkäsit! Tervetuloa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)