Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kokeilua

No niin, nyt kokeillaan sitten "uudella" koneella, miten tää bloggaaminen onnistuu. Kävin eilen ostamassa sen usb-jakajan, ei maksanut kuin 12,90 tarjouksessa.Nyt sain kuvatkin jo siirrettyä koneelle.

Kuten aiemmin, ainakin jollekin, kerroin vaihdoin jo kevätvärit kotiin, kun en enää jaksanut katsella sitä punaista. Siispä ajattelin laittaa muutaman kuvan kotoa tähän.

Kevät värinihän ovat vihreä ja sininen (ja varsinkin turkoosi), jotka luultavasti saavat vallita taas ensi syksyyn asti.


Tyyny on vielä vanhan värinen, mulla olis samanlainen tyynynpäällinen, mutta vaalean sininen, en vaan nyt tiedä missä se on :)Luultavasti silitettävien kasassa, joka on valtava :(


Pulloja pääsi taas ikkunan väliin. Vintissä olisi ollut lisää, mutta siellä on niin hirrrveen kylmä, niinkun Putouksen Leena sanoisi :)


Matto oli löytö kierrätyksestä.

Eipä tässä muita ihmeempiä, perjantaina vasta menen muksuja hoitamaan.

Mukavaa viikkoa!Meidän mittari näyttää nyt ulkona -15 ja sisällä keittiössä noin +19.Keittiöhän meillä on viileämpi, mutta tänään on siellä jo kaksi kertaa lämmitetty puuhellaa.
Olohuoneessa on normaali +20, ihan hyvä.

2 kommenttia:

  1. Kivoja värejä! Erityisesti tykkään tuosta vihreästä liinasta. Ihana kisu! Kylmää on ja mulla oli tänään "lapsukaisten hoitoa", mukavaa. Ihanaa päivänjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kesäistä näyttää sinulla olevan vaikka ulkona on pakkasta. Kusu on niin söpönen. Meille tulee pikkupojat lauantaina yö vieraaksi. Mukavaa loppuviikkoa sinne sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)