Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ilman kuvia

Lueskelin tuossa teidän blogejanne mielen piristykseksi.

On alkanut taas toivottomalle tuntua tämän tukkoisen, flunssaisen olon kanssa. Kolmas flunssa tän vuoden puolella ja lisäks nuo poskiontelon ja korvan tulehdukset.
Sanoin isännälle aamulla kun tukkoisena heräsin, että mahtaako koskaan tulla kevät ja mahdanko koskaan olla terve...No kai sentään :)

Viimeinen antibiootti menee huomenna ja vieläkin on pää kun haminan kaupunki ja korvaa jomottaa vaimeasti...taitaa olla uusi lääkäri reissu edessä.


Ajattelin tänään, että onko täällä kuitenkin hometta vai onko mulla muuta vikaa, kun olen ollut niin väsynytkin alkuvuoden.

Perjantaina seurakunnasta tullessa
mentiin auton kanssa ojaan ja lumipenkkaan, sieltä ei omin avuin pois päästykään. Onneksi kuitenkin tuttu tuli sitten neliveto auton kanssa vetämään meiät ylös.Aikaa siinä kyllä meni ja kerkisin jo paleltua, niin flunssainen olo paheni.
Muutenkin olin jo flunssa lääkkeen voimin lähtenyt sinne, kun oli pyhäkoulu vuoro.


Toivotan teille parempaa ja itsellenikin. Terveyttä ja lämpöä odotellen :)

10 kommenttia:

 1. Nyt tuntuu olevan sitkeää flunssaa liikkeellä.Kannattaa kuitenkin varmistaa,ettei ole hometta,siitä saattaa tulla pahoja seurauksia terveydelle,jos siihen altistuu.

  Minä bongasin kanssa tuon maitopurkki-idean pitsienkeliltä.Keräsin jo purkkeja,mies ei sitä tiennyt ja työnsi ne uuniin.Pitää kerätä uudelleen ja tiedottaa koko joukolle,ettei purkit eksy taas uuniin.

  Paranemisia sinne.

  VastaaPoista
 2. Hei! Voi harmi! Mutta kyllä se kevät vielä tulee, talvi vaan tuntuu minustakin tässä vaiheessa loputtoman pitkältä, ja kyllä sinä vielä tulet terveeksi. Joskus vain on semmoisessa flunssakierteessä, että tuntuu ettei loppua tule, mutta kyllä se loppuu! Ainakin minä uskon niin. Toivon sinulle voimia! Halaus!

  VastaaPoista
 3. Voimahalit Sesselle ja häntä pystyyn mutta kyllä kannattaa selvittää se mahdollinen home, se on salakavala juttu jos sitä on aj se voi selittää paljon sairasteluasikin.
  Pikaparanemista niin näemme siellä Teillä.
  Mene ihmeessä lekuriin ja kysy neuvoa oisko home kenties aiheuttaja.

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus, vai aina vaan se flunssa kiusaa. Pikaista paranemista ja halit minultakin. - Hyvä ettei auton kanssa käynyt tuon hassummin. Penkka pehmensi ja enkeli otti niskavilloista kiinni?

  VastaaPoista
 5. Kiitos JaanaElina,RiittaSinikka, anonyymi ja Villivini tsemppauksista. Tänään onkin ollut jo jonkunverran parempi olo, hikoilee vaan koko ajan. Toivottavasti se on sen merkki, että paranee...

  VastaaPoista
 6. <3 Voimia ja paranemisia..kyllä kevät on matkalla...pian se on täällä!

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista! Harmillista tuollainen jatkuva puolikuntoisuus. Ystäväni sanoo saaneensa hurjasti apua nenähuuhtelukannusta toistuviin poskiontelon tulehduksiin.

  VastaaPoista
 8. Miehelläni on kovin pitkäkestoinen flunssa.
  Kertomasi kuulosti siltä, ettei antibiootti ole ehkä purrut. Kyllä lääkärissäkäynti olisi hyvä vaikka siellä käyminen on niin rasittavaa!!
  Kerro siellä uudestaan vaan kaikki oireesi ja muista sanoa väsymyksestäsi!

  VastaaPoista
 9. Toivon Sinulle pikaista paranemista. Ei ole kyllä kivaa, että jatkuu noin pitkään. Se vaikuttaa jo mielen päälle. Lepoa, lepoa ja mustaherukkamehua vaikka välistä;)

  VastaaPoista
 10. Tuli mieleeni se että syötkö vitamiineja ?
  Hedelmiä ja vihanneksia mutta älä missään nimessä laihduta, olet lankanlaiha muutenkin.
  Minäkin olen nyt nuhassa mutta ei mua väsytä tippaakaan, syön vitamiineja isoja annoksia joka pv.
  Paranemista ja jälleen voimahaleja.
  Lumikuningatar

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)