Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 13. tammikuuta 2012
Tänään aloin siivota kirjahyllyä, tyhjensin hyllyt kokonaan, pyyhin pölyt ja kiillotin huonekaluöljyllä. Tavarat takaisin, olin ajatellut, että voisin samalla esim. vähentää kirjoja, mutten jaksanutkaan ruveta siihen...miettimään tarvitsenko vielä tätä kirjaa vai en.
Onnistuin rikkomaan yhden koriste enkelini samalla. Onneksi siltä lähti vain siivet, ne saa liimattua.

Seuraavaksi oli vuorossa kirjahyllyn alakaapit, juutuin tietysti katselemaan valokuvia lasten pienenä olo ajoilta. Ihan hukkaan ei mennyt sekään, sillä valitsin sieltä vanhemmille tytöilleni kuvia heidän lapsuudestaan. Minulla kun on niitä kuvia niin paljon. Samalla järjestelin kuvia niin, että yksi albumi tyhjentyi kokonaan.


Siellä oli myös 3 vanhaa tarra-albumia, jotka ovat tyhjänä ja ilman tarra sivuja, olen säästänyt niitä ajatuksena mihin niitä voisi käyttää...ehkä jonain leikekirjana tai vastaavana. Kauniit ruusu kannet niissä on. Täytyypä miettiä...


Aika meni kuin iltamissa tuossa hommassa, hujauksessa oli mennyt useampi tunti ja mies palasi kaupungista.
Lämmitin meille loput pari päivää vanhasta muussi-jauhelihalaatikosta.


Tänään ei tullut ollenkaan postia eikä aamun lehteäkään, jota ihmettelin. Kun sen vasta tilasin ja pari lehteä tuli jo, miksi ei siis tänään?
Ulkona oli liukasta, vähän ripsin hiekkaa rappujen edustalle ja rapuille, jotka olivat myös jäässä.
Onneksi tyttö oli selvinnyt koulusta ilman kaatumisia, tuli kävellen.


Illalla mennään seurakuntaan ja tyttökin lähtee kaveriaan tapaamaan kaupunkiin ja samalla kirjastoon. Talvikenkiäkin pitäs hänen katsoa alennusmyynnistä.Ollaan, varsinkin mies, tehty puiden teko hommia naapurin metsässä. Ihan luvalla kyllä :)
Myrsky kun oli kaatanut siellä puita, niin ollaan saatu tehdä niistä polttopuita.
Eilen oli eräs tuttu parikymppinen nuoripari auttamassa hommissa. Ja heistä mies tulee vielä huomennakin mieheni kaveriksi.

Itse olin toissapäivänä tunnin puuhommissa ja eilen puolitoista tuntia. Ei sitä kovin kauaa jaksa, raskasta hommaa.Mieskin tekee joka päivä vähäsen. Autotallin seinustalla on jo jonkinlainen pino pöllejä, niitä mies saa sitten kesällä tai joskus halkoa.


Eipä tässä muuta taas tällä kertaa. Mukavaa alkavaa viikonloppua!


Ps. Alku kuva viime vuodelta, ei täällä ole vielä noin paljoa lunta, vaikka on sitä tänäänkin satanut.

2 kommenttia:

  1. Oi, miten ahkeria siellä ollaan!!Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kirjojen poistaminen tuntuu pahalta. Ennen opetettiin suhtautumaan kunnioituksella kirjoihin, ei saanut pudottaakaan lattialle.
    Nyt on toisin, kirjoja on pakko hävittää. Me muutimme kaksi vuotta sitten puolet pienempään asuntoon, silloin oli tuskallista saada tavaraa poistettua, kirpparille, kierrätyskeskukseen... ja roskikseen. Silloin piti laittaa kirjojakin menemään. Meille tuli kiireinen muutto olosuhteista johtuen. Se oli suoraan sanottuna kauheaa aikaa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)