Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Keskellä viikkoa

Pikkuhiljaa on olo alkanut parantua. Eilen oli oikeastaan pahin olo aamupäivällä, kun piti käydä työkkärissä kaupungissa. Ostin samalla flunssalääkettä, sellasta Finrexin tai vastaava juoma, niin se paransi huomattavasti oloa.
Tänään jaksoin jo käydä isännän kanssa (+ vanhemman koiran)kävelylenkillä ja hoitaa pois rästihommia. Tuostapa tulikin mieleeni, että olen unohtanut pyykit koneeseen :)

Eilen kaupunkireissulla kerkesin myös pitkästä aikaa kirjastoon ja tulikin lainattua peräti kuusi kirjaa. Kolme niistä oli sisustuskirjoja......kaksi muutakin oli enemmän kuvakirjoja ja vain yksi ihan luettava kirja.


Luettavaa olis kyllä ihan riittävästi muutenkin, sain joululahjaksi mieheltä kirjan, jonka olen vasta aloittanut ja nyt uuden vuoden viettäjäisissä sain ystävältäni varmaan 4-5 kirjaa "joululahjaksi", niinkuin hän sanoi.


Meillä on joulu edelleen, eli kuusi ja muut joulutilpehöörit. Laitan niitä pois vasta ensi viikolla.


Joulukortit roikkuvat punaisessa nauhassa katosta silmänilona. Tuo sermi on ollut kokoontaitettuna koko joulu ajan, kun pojat olivat kaksi yötä meillä ja nukkuivat olohuoneen lattialla patjoilla.
(Ei mahtunut kuvaan kuin pikkupätkä nauhasta, kun en osaa kääntää tällä kameralla kuvia).Viimeisiä löytöjä kierrätyksestä oli ihanan värinen iso räsymatto, jonka aion laittaa olohuoneeseen kesällä (tai kenties jo keväällä, jos en jaksa odottaa :D ).
Siinä on nimittäin kesä värini limenvihreä ja turkoosi.

Toinen uusi löytö on tämä taulu, jonka kasasin ja laitoin seinälle.

Tuon taidejäljennöksen sain ilmaistavaroista ja nuo raamit "läksiäislahjaksi". Ihan kiva tulvamaisema siinä, tuo salamavalo vain vähän hämää tuossa kuvassa. Ja värit ovat kivat: vihreää ja sinistä.


Väri-iloittelua kynttilänjaloissa

Lopuksi Elmo ja "ammattilehti" :D

Mukavaa kun poikkeatte taas!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa väri-ilottelua!!Kiitos muistamisesta! Hyvää päivänjatkoa! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Tulin vastavierailulle kivaan blogiisi. ai teidänkin koira osaa lukea :D Ihanat kynttilänjalat. kivaa vuotta 2012! ja tervetuloa uudelleen bloggiini!

  VastaaPoista
 3. Oho, edellinen tulikin lapseni nimellä. eli siis tarkoitus oli kirjoittaa omana itsenä! t: Nimma

  VastaaPoista
 4. Värikkäitä ostoksia kauniita.
  Mukavaa Loppiaista sinne teille!♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)