Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 6. tammikuuta 2012

Flunssa jatkuuLuulin jo päässeeni eroon flunssaisesta olosta, kun pari päivää oli jo hyvä olo. Vaan ei, viime yönä tuli taas niin tukkonen olo, että piti yöllä käydä ottamassa lääkettä. Koko päivän on tänään ollut entistä pahempi olo.

En kuitenkaan jaksanut enää maata koko ajan sohvalla, vaan päätin kirjoittaa muutaman rivin.

Meillä olisi tänään seurakunnassa Loppiaisjuhlat, mutta olo oli sellainen, etten olisi jaksanut siellä olla iltaan asti. Ne kun on tavallista pitemmät, kun on kaksi tilaisuutta. Jos olisin ollut kunnossa olisin tietysti mennyt, kun olis meiän siivousvuorokin, mutta nyt piti antaa periksi. Mies ja toiset siivousvuorolaiset saavat nyt hoitaa hommat. Mies sinne äsken lähtikin.


Muutama kuva laitetaan.Pari ikuisuuden odottanutta käsityötä sain loppuun, näiden parin paremman päivän aikana. Tässä isoäidin neliöistä tehty pieni peitto, esim tuolin päälle. Silloin kun aloitin sen jämälangoista, niin mulla oli paljon oranssia lankaa, niin peitosta tuli varsin oranssi :) Ei kyllä varsinaisesti mikään mun lempiväri...


Toinen pieni käsityö oli hengarin päällystys jonka aloitin joskus ennen joulutouhuja. Sekin odotti joulun yli meiän kirjahyllyssä !!
Tää on päällystetty siis virkkamalla kirjavalla langalla.


Lintuhäkin jouluvalot lopettivat toimimisen ja huomasinkin sitten, että johto oli melkein poikki. Nyt siellä palaa pienet punaiset sydänvalot, kiertsistä nekin.

Tekstin alkukuvassa on joululahjaksi saadut kynttilälyhty, jossa palaa glögin tuoksuinen kynttilä ja suolakivi-tuikkukuppi. Kynttilälyhty keskimmäiseltä tytöltä ja suolakivi-juttu vanhemmalta pojalta.


Loppuun vielä aina suloinen Hipsu, joka on valinnut uuden nukkumapaikan Ikean kokoon taitetusta pyykkikorista. Kuva tytön ottama, rajatkaa pois mun ulkohousujen lahkeet ja muu sekalainen romu :D Hipsu on kuitenkin tyytyväinen.

Varsin puna-voittoinen tuli tästäkin postauksesta, no täällä ollaankin vielä joulutunnelmissa. Ainakin sisustuksellisesti.


Hyvää Loppiaista teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Toivottavasti flunssa hellittää PIAN!!!

  VastaaPoista
 2. No, voi sinua!! Toivotan oikein pikaista paranemista!!♥

  Kauniita käsitöitä olet siellä ahkeroinut!!

  Ja voi sitä ihanaa Hipsua!!;))

  Lämmin hali, Marge

  VastaaPoista
 3. Kivoja käsitöitä. Täälläkin jämälangoista kaikenlaista suunnitellaan. Ja sama pitkittynyt yskä vain vaivaa :( voi että.
  Toivotaan että kevät hätistää pöpöt huitsin nevadaan.

  VastaaPoista
 4. Nyt kyllä puhallan täältä sinulle terveyttä. ja samalla pois sairaudet. Phuuuuu.

  Halaukset!

  VastaaPoista
 5. Flunssat osaa olla sitkeitä! Lepo on parhain hoitokeino!
  Hipsua on aina ihana katsoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille tsempistä :)
  Nyt on olo taas parantunut, toivottavasti pysyykin!

  VastaaPoista
 7. Ihana kisu! Aina ne löytävät jonkin aika ahtaan paikan jossa ne tykkäävät omassa lämmössään köllötellä. =)

  Hauska idea henkarille. =)

  Lämmintä iltaa siullekin. =) <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)