Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 6. joulukuuta 2011

Onnea Suomelle!




Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tänä aamuna oli maassa ensi lumi! Vanhempi koira on vieläkin ulkona, kun se on aina tykännyt lumesta ja viileästä. Nuorempi tuli jo syömään turkki lumessa. Kissakin lähti katsomaan vaaleaa maisemaa.


Tänä yönä koirat olivat meidän makuuhuoneessa. Elmo haukkui jo aikaisemmin ja me vaan komennettiin sitä olemaan hiljaa, ei arvattu että sillä olikin kova hätä (meitä vaan väsytti...). Niinpä kävi niin, että se ensimmäistä kertaa pissasi lattialle...raukka.


Eilen illalla oltiin kotikokouksessa, väsytti vaan sielläkin loppuaikana, vaikka muuten oli ihan kiva. Onneksi ei kuitenkaan tarvinnut mennä tänään töihin!


Tänään olisi pari Raamattu-tuntia, mies on ehkä sinne menossa. Itse ajattelin mennä katsomaan tyttöjäni samalla kyydillä, on jo heitä ikävä, kun ei olla aikaan tavattu.
Tietenkin sillä varauksella, että jos heille sopii. Olisi nuorimmalle lapsenlapselle jotain viemisiäkin, tonttupuku, talvikengät ym. Olisi kiva nähdä pikku Sofiaakin :)


Näkemisiin!

5 kommenttia:

  1. Eilen oli kyllä ilmassa oikea juhlan tuntu:)
    Ihanaa, kun on lunta! Tuntuu, että siitä nauttii ihan kaikki:) Tuo valoa ja kauneutta:)

    Rauhallista adventtiaikaa sinulle ja rakkaillesi!♥

    VastaaPoista
  2. Itsenäisyyspäivä on juhlapäivä.
    Siunausta suomelle!

    VastaaPoista
  3. Sinulla on kivoja ja kauniita jouluvaloja. Ne ovat suuri lohdutus näinä pimeinä aikoina. Mullekin vaan pakkas päälle joku synkkyys, vaikka ei ole onneksi mitään pahaa tapahtunu. On hurjaa kun en saa tehtyä juuri mitään! Saisin askarrellakin mutta työ pysähtyy, vars. jos tarvitsee tehdä jotain monimutkaisempaa.
    Siunausta sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille kaikille toivotuksista :) Ja erikoistervehdys ja voimia Kirstille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, Sesse, erikoistervehdyksestäsi! Se oli minulle oikea valopilkku!!
    Jaksamista sinulle myös!
    Ei yritetä liikaa, joulun sanoma riittää.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)