Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Vielä kukkii...

....yksinäinen pelargoonia tämän mummon akkunalla :)
Vaikka olenkin ollut usein väsynyt, niin olen sentään jotain aina välissä askarrellutkin. Esimerkiksi ja varsinkin kortteja.
Askartelu on ilomme, jos joskus sentään siivouskin :) Nukkekodinkin siirsin uuteen paikkaan ja samalla siivosin senkin.
Töistä olen tehnyt kaikenlaisia löytöjä, niinpä tietysti :). Aika monet on liittyneet askarteluun ja käsitöihin, ja niitä saa ilmaistavaroistakin. Meillä kun on töissä askartelupiste, jossa on ilmaista askartelumateriaalia. Talvinilkkurit ostin, farkkuhameen, pari villatakkia (joita ei ennestään olekaan kuin puoli tusinaa, luulisin :)
Tämän romanttisen kellotaulun sain Kasvihuoneilmiön 50 sentin hyllystä, vielä pitää ostaa siihen koneisto. Eipä tässä muuten ihmeempiä, työtä ja kotihommia vaan. Yhden matonkude-korin virkkasin myös. Poikani tuli tänään meille töihin työharjoitteluun. Oletteko seuranneet Tanskalainen maajussi-ohjelmaa, siinä yksi harvoista ohjelmista joita seuraan. Suosittelen :) Luonnonmukaista maaseutu elämää. Kuulin, että entinen lempiohjelmani Sydämen asialla alkaisi myös uudelleen :) Mukavia ohjelmia ja mukavia, joskin pimeitä syysiltoja itsekullekin! Ps. Nyt ottaa päähän, päivitin bloggerin ja nyt tekstit tulee niin tiiviisti, vaikka kuinka yritän saada jätettyä tyhjää väliin, bloggeri ei suostu siihen, vaan tiivistää kaiken, mikä nyt neuvoksi ??

3 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja olet tehnyt!!Oi, alkaako Sydämen asialla??Sitä olen kaipaillut! Juu tanskalainen maajussi on myös mukava!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sesse kommentistasi!
    Oletpa ollut ahkerana - mikä kasa kortteja.
    Sydämen asialla on munkin lemppari!

    VastaaPoista
  3. TÄMÄ EI OLE VITSI. LOTAT SUUREEN DR DAWNIIN. Nimeni ovat LOANA CANGA Yhdysvalloista. Hieno tohtori DAWN on todella voimakas ja osaa tehdä työnsä täydellisesti. Ilman häntä en voinut kuvitella mitä olisi tapahtunut. Exäni riiteli aina kanssani ja hakkasi minua aina. Hän alkoi käyttäytyä oudosti ja hauskasti ja jätti minut ilman syytä toiseen tyttöön. Luulin, että kaikki toivo oli mennyt. Etsin apua Internetistä ja törmäsin Great Dr DAWNiin. Näin monia todistuksia hänestä. Olin iloinen ja otin häneen yhteyttä hänen sähköpostillaan ja kerroin hänelle, mitä oli tekeillä. Hän nauroi ja vakuutti minua rauhoittumaan, että hän auttaa minua ja että exäni tulee takaisin kerjäämään minua. Hän teki työnsä ja loitsi puolestani, ja 2 päivän kuluttua exäni tuli pyytämään anteeksi juuri niin kuin hän kertoi minulle. Nykyään asumme molemmat yhdessä ja olemme vieläkin rakastuneempia kuin ennen hänen lähtöään.
    Ota yhteyttä Dr DAWNiin kaikenlaista apua varten: sähköposti: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2349046229159

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)