Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 19. marraskuuta 2011

Muistoja ja kuistin siivousta

Kuuntelin YouTubesta muistoja herättäviä lauluja...nimittäin Vastatuuleen-sarjan laulun sekä englanniksi Six Ribbons ja suomeksi Kaksi nauhaa, ihanaa...

Tuota sarjaa olemme mieheni kanssa molemmat katsoneet tahoillammme. Silloin joskus kauan sitten.Tänään oli työpäivä ja mies heitti minut kotiin ja läksi itse taas näytelmä harkkoihin, on siellä huomiseen.
Niimpä piti ruveta taas sisustamaan :)


Kuisti on ollut vielä kesän ja syksyn välimaastossa.


Ajattelin, että olisi aika vaihtaa pitsiverhojen kukat ja perhoset enkeleihin. Pitsissä kuitenkin pysyttiin :)Ison kassillisen tavaraa keräsin sieltä talvisäilytykseen. Toki toin tilalle lisää tuikkulyhtyjä yms.


Suunnitelmissa olisi vaihtaa olohuoneeseen ja keittiöön verhot huomenna, saas nähdä tuleeko suunnitelmasta totta. Huomenna on siis viikon ainoa vapaapäivä, joten olisi ehkä aiheellista levätäkin. Toisaalta kodin uusi ilme aina piristää :)


Järkevämpää, kuin kuistin siivous, olisi tietenkin ollut kodin imuroiminen, mutta pah, kuka sitä nyt aina jaksaa järkevä olla!

Kyllä meni viikko niin äkkiä, uskomatonta että ollaan taas lauantaissa. Tänään olis vielä Talentin katselua tytön kanssa, saunan lämmitystä ja saunomista myös.
Vein niitä sisustussydämiä ja matonkudekoreja seurakunnan myyjäisiin.
Nyt on kolme joulusydäntä kesken eräisenä sekä sinivalkoinen matto virkkauksen alla.

Ehkä kirjoittelen vielä huomenna, jos ehdin, kirjoittelemisiin seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)