Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kaikenlaista



Vaarallisia nämä vapaapäivät :) Nytkin on laastaroituna sormi sekä jalka.

Perjantai-iltana ei vielä kerinnyt sattua mitään,kun olimme seurakunnassa. Neitosemme oli sillä aikaa uimahallilla, poimimme hänet tullessa kaupungilta.

Eiliselle oli sitten varattuna siivousta ja kauppareissua. Niiden jälkeen aloin tehdä nakkikeittoa ja samalla kuorin enemmänkin porkkanoita, kun ajattelin raastaa niitä koneella ja pistää raastetta pakastimeen.
No, enkös vetäissyt kuorimaveitsellä palan kynnestä, niin että se lähti aika syvältä ja verta tuli kun härän kurkusta... Auts!
Nyt se on tietysti kipeä, kun vahingossa johonkin sillä sormenpäällä tökkäsee.

No, eipä siinä vielä kaikki. Ruuan jälkeen läksimme kävelylle koirien kanssa. Takaisin tulo matkalla yht äkkiä tuli sivutieltä naapurin koira, joka jostain syystä inhoaa Elmoa.
Tällä kertaa tämä koira, joka yleensä on remmissä, olikin vapaana ja omistaja käveli perässä.

Koira syöksyi suinpäin Elmon kimppuun (joka oli taluttimessa), pelästyin ja laitoin jalan eteen puolustaakseni Elmoa seurauksella, että sain pienet hampaanjäljet omaan jalkaani.
Koirat rähisivät hulluna ja mieheni ja koiran omistaja menivät väliin ja saivat koirat erotettua toisistaan. Lähes olemattomin vaurioin siitä selvittiin kuitenkin, onneksi!

Ja onneksi mullakin on viime vuonna otettu jäykkäkouristusrokotus, niin ei tarvinnut lähteä lääkäriin.


Tänään on sitten siivottu pihaa ja poltettu roskia.





Tämä kuva on otettu vanhan rantasaunan ikkunasta, se on tällä hetkellä varasto jonne ollaan viety ulkokalusteet.


Tässä romuromantiikkaa :) Jätin nämä ulos, kun ajattelin, että niissä voisi polttaa kynttilää tai kynttilälyhtyä.





Huomenna vielä vapaata ja pitäisi ainakin mennä viemään reseptejä uusittavaksi, tosin en taaskaan tiedä missä reseptikansioni on, huoh! Toivottavasti löydän sen.


Mukavia marraskuun päiviä! Toivottelee Sesse :)

5 kommenttia:

  1. Mukava sunnuntain jatkoa sinulle ja koeta olla varovainen... :-)

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
  2. Olipa sinulla huono päivä, onneksi ei käynyt pahemmin.
    Kauniit kuvat lyhdyistä.
    Oikein hyvää Isänpäivän Iltaa sinulle!♥

    VastaaPoista
  3. Koirat on kummallisia. Meidänkin Eetu, joka on maailman kiltein koira, vihaa muutamaa kylän koiraa niin että hihnassa on pitelemistä jos kohdataan. Syksyisin minä olenkin aina polvet verillä kun Eetu kiskoo minut kontalleen.
    Toivottavasti löysit reseptikansiosi, ettei tarvitse mennä kaikkia uudestaan hakemaan :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista!
    Kyllä selvisin viikonlopusta ilman enempiä vahinkoja, ja reseptikansiokin löytyi :)

    VastaaPoista
  5. TÄMÄ EI OLE VITSI. LOTAT SUUREEN DR DAWNIIN. Nimeni ovat LOANA CANGA Yhdysvalloista. Hieno tohtori DAWN on todella voimakas ja osaa tehdä työnsä täydellisesti. Ilman häntä en voinut kuvitella mitä olisi tapahtunut. Exäni riiteli aina kanssani ja hakkasi minua aina. Hän alkoi käyttäytyä oudosti ja hauskasti ja jätti minut ilman syytä toiseen tyttöön. Luulin, että kaikki toivo oli mennyt. Etsin apua Internetistä ja törmäsin Great Dr DAWNiin. Näin monia todistuksia hänestä. Olin iloinen ja otin häneen yhteyttä hänen sähköpostillaan ja kerroin hänelle, mitä oli tekeillä. Hän nauroi ja vakuutti minua rauhoittumaan, että hän auttaa minua ja että exäni tulee takaisin kerjäämään minua. Hän teki työnsä ja loitsi puolestani, ja 2 päivän kuluttua exäni tuli pyytämään anteeksi juuri niin kuin hän kertoi minulle. Nykyään asumme molemmat yhdessä ja olemme vieläkin rakastuneempia kuin ennen hänen lähtöään.
    Ota yhteyttä Dr DAWNiin kaikenlaista apua varten: sähköposti: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2349046229159

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)