Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 10. syyskuuta 2011

Virkkauskuumetta

...sitä olen nyt sairastanut :)
On tullut virkattua urakalla isoäidin ruutuja ja nyt eilen innostuin virkkaamaan matonkuteesta koreja. Niistä tuli ihan kivat ja pirtsakat :)Tänään nautin yksinolosta pitkästä aikaa. Tyttö on kaverillaan yökylässä ja mies on muutaman muun srk:n miehen mukana Pohjanmaalla, tulee vasta joskus alkuyöstä takaisin.
En aio tuhlata "vapaapäivääni" siivoukseen tällä kertaa, vaan ajattelin jatkaa luovalla puolella...jos vaikkapa raahaisin ompelukoneen vintistä alas, on ollut mielessä että vois kokeilla ommella sisustussydämiä.
Kaikkea "väkerrystä" vaan haittaa tuo, kun makuuhuoneen/työhuoneen tavarat on pitkin vinttiä....eikä remontti edisty millään :(


Peltiseppä kävi vihdoin katsomassa piipun pellitystä, kahdella edellisellä kerralla ei tullut vaikka lupasi. Ei nytkään pystynyt tekemään sille mitään, vaan lupasi tulla seuraavana päivänä, ei näkynyt :(
Mies sanoikin hälle puhelimessa, että alkaa tulla kylmä vintissä nukkua! Mies kun ei haluais siirtyä tänne alakerran ahtauteen nukkumaan.

Työpaikastakaan ei sen kummempaa selkoa tullut, eilen siitä soittelin ja esimies sanoi yrittävänsä ottaa siitä selvää, kun kukaan ei tiennyt mitään, kun ei kuitenkaan ollut kielteistäkään päätöstä tullut. No kai se on uskottava, ettei siitä mitään tullut, en nyt siis ole maanantaina sinne menossa. Kai ne TE-keskuksen rahat meni Kreikkaan, niinkun kaikki muutkin :)


No, ens viikolle onkin niin paljon kaikenlaista, että työ olisikin haitannut harrastuksia.


Hoh-hoijaa, kyllä huomaa, ettei mies ole kotona kun rouva on vaan yöpaidassa tietskalla. Kun kissa on poissa...ja niin edelleen :)

Mukavaa lauantaita ihka jokaiselle <3

2 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)