Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 8. elokuuta 2011

Vihdoinkin liikkeelle......siis remontti asiassa.
Myyjä kävi siis katsomassa tilannetta paikan päällä ja totesi kyllä, ettei asiassa ole mitään epäselvää. Kiinteistövälittäjä oli hänelle soittanutkin ja laittanut kuvat. Ja nyt totesi sen henkilökohtaisesti.
Sovittiin käytännön asioista ja hän lupasi kyllä osallistua kuluihin.
Sukulaismies oli hyvänä asiantuntijana paikalla myös.

Katon piipun pellittäjä tulee ilmeisesti ensi viikolla. Sitä ennen puretaan sisäkattoa miehen kanssa. Tänään jo aloitettiin, huomenna jatketaan.
Kyllä on pölyistä hommaa, vaikka oli hengityssuojain, niin kun niisti nenän tuli mustaa...Ikkunasta heitetään laudat ja levyt ulos ja purut ym moska lasketaan narun kanssa jätesäkissä ikkunasta ja mies polttaa ne roskienpolttotynnyrissä.

Siellä oli myös vanhoja sanomalehtiä, vuoden-58 Helsingin sanomia. Olen silloin itse ollut yksi vuotias :) Lueskelin niitä vähän kuistilla, kun olin ne ensiksi pöllyttänyt ulkona.


Tuttu rakennusmies kävi illalla vaimonsa kanssa meillä ja katsoi myös tilanteen. Hänet ilmeisesti palkkaamme tekemään korjaus homman eli eristyksen ja uusitun sisäkaton.

Kiva tosiaan, että asiat pyörähti käyntiin. Mulla on pari päivää vielä aikaa olla miehen apuna purkamisessa. Sen jälkeen on parin päivän sairaalakeikka, kun tehdään sellainen pieni operaatio. En sen jälkeen voi remonttiin osallistua. Täytyy jättää miesten hommiksi sitten. :)


Tänään teimme miehen ja koirien kanssa pitkän lenkin. Menimme autolla lenkille :) Eli siis ajoimme autolla paikkaan, johon jätimme auton ja kävelimme pikkutietä pitkin aikamoisen lenkin. Lepotaukoa pidimme vanhassa ladossa josta puuttuivat ovet. Siellä oli kaikenlaista vanhaa tavaraa, kärriä ja kärrynpyörää, vanhaa niittokonetta ym. Me vain istuimme pölkyllä ja huokasimme hetken aikaa, koirat makailivat.

Elmokin oli tänään ensimmäistä kertaa meiän autossa, hyvin tuntui viihtyvän :)
6 kommenttia:

 1. Söpö Elmo :) ja tosi mukavaa, että saitte remonttiasiat nopeasti alulle. Meillä on tänään myös soiteltu rakennusfirmoihin ja kirvesmiehille, mutta kenelläkään ei ole tällä hetkellä aikaa tulla korjaamaan meidän kylppärimme kosteusvaurioita :(

  VastaaPoista
 2. Kova urakka varmasti, mutta lopussa kiitos seisoo. Toivottavasti sairaalareissu on helppo juttu.

  Jaksamisia : )

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että asiat lähtivät rullaamaan.Ja että myyjäkin oli samaa mieltä asiasta.Nuo homeasiat on monesti aika kinkkisiä.

  Lueskelin tuossa iaempia postauksia.Tytölle paljon onnea ripille pääsyn johdosta.

  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. HYvä, että pidätte ne hengityssuojat! Vaikka ne tuntuvat hankalilta on parempi sittenkin suojata keuhkojaan...

  Toivottavasti viallinen kohta on paikallinen eikä ole levinnyt??!!
  Minusta myyjän kuuluisi kokonaan kustantaa tämä homekorjaus. Pitäkää puolenne asiassa...


  Voimia remonttiin sekä sairaalareissuun...


  *halitus*

  VastaaPoista
 5. Jaksamista remontin keskelle!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 6. Hei Millan! Toivottavasti tekin saatte remontin alkuun! Mukavaa loppukesää!

  Mayo: Kyllä sen sairaalareissun pitäs olla suht pieni juttu...kiitos!

  JaanaElina: Kiitos ja samoin sinulle!

  Una: Niin kyllä kai se myyjä olis kokonaan vastuussa, mutta en tiedä kannattaako asiasta ruveta tappelemaan...jos nyt jotenkin selvittäisiin tästä.
  Kiitos ja hali!

  Sari: kiitos :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)