Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 30. elokuuta 2011

Remontti kestää...ja kestää

Olo ei ole ollut paras mahdollinen, mutta nyt sentään paistaa ulkona aurinko! Ja sisälläkin...eläimet siitä nauttivat :)

Antibiootitkin sain eilen puhelinmääräyksenä apteekkiin, joten ei tarvinnut mennä TK:n istumaan.Kolme olen jo ottanut, ja selkeesti on alkanut vaikuttaa. On viiden päivän kuuri, 2 krt/päivä.

Nyt on vaan iskenyt flunssainen olo. Tytöllä oli koko viikonlopun kauhea nuha ja flunssainen olo, ei kylläkään kuumetta...nyt se on näköjään siirtynyt minuun.
Jäsenet on särkenyt, väsyttänyt, palellut ja yöllä sitten loppuyöstä hikoiluttanut.
Tuntuu kyllä, että parempi olo ois jo kuin eilen.

Eilen sentään siitä huolimatta revittiin makuuhuoneesta tapettia irti. Siellä kun purkutöissä on mennyt yhden seinän, ja vähän yli, tapetti rikki. Se olikin se erilainen vanha tapetti, joka olikin huonompi. Tän ruusukukkaisen, joka on kahdella seinällä haluaisinkin säästää.

Kyllä oli monta kerrosta tapettia siinä seinässä.
Joku ihme ötökkä oli kaivanut käytäviä tapetin alla olevaan kovalevyyn :(
Tuo alimmainen "verkosto" on kuin juokseva mies :D


Mies viime viikolla meinasi, että jo ei tällä, vaan seuraavalla viikolla päästäis muuttamaan omaan huoneeseen. Saas nährä ny, kun kattopelti mieskään ei tullut eilen, vaik piti :(


Tässä lisää kuvia makkarista.
Kyllä kai tuonne sentään pääsee muuttamaan ennen talvea. Nyt ollaan eletty ikäänkuin pienessä "kaksiossa" alakerrassa. Onneksi miehellä on makuutila vintillä ja oleskelee aika paljon ulkona ja autotallissa, häntä kun ahdistaa ahtaus.


Ihanaa kuitenkin kun aurinko paistaa eilisen sateen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)