Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 15. elokuuta 2011

Pilvisen päivän mietteitäTänään on ollut harmaa, puolisateinen sää. Kävimme kaupungissa asioilla, kun niitä oli taas kertynyt. Työkkärissä, Kelassa, apteekissa, kirjastossa, postissa, Vivamossa ja muutamassa kaupassa. Kyllä sitten tuntuikin, et voimat meni hetkeks.
Kun kotiin tultiin mies meni nokosille ja minä kellistyin sohvalle pitkäkseen ja katselin ihania netistä tilaamiani kirjoja, jotka tänään sain. Ruotsinkielisiä, mutta niin ihania katselukirjoja :)Huomenna onkin taas Hesassa käynti, kun on sen rintasyövän neljä-vuotis kontrollilääkäri. Kiitollinen olen, kun ei ole mitään ollut sen jälkeen!

Yhden ystävän kautta saadaan alennuksella eristysvilla paaleja yläkertaan, hän tuo ne lainatulla pakettiautolla jonain päivänä. Nyt vaan odotellaan peltimiestä, et saatais katto kuntoon ensin.Tässä pari kuvaa meidän eläinkunnasta. Ensiksi Hipsun seikkailut puussa.


Ja Elmo, jota pidetään kuin omaamme :) ja kyllä se taitaa meille jäädäkin.


Busse tietysti on edelleen myös. Lillin takia on sydämeni surullinen, kun se on jo yli viikon ollut poissa...edellinen "ennätys" oli 6 vrk, silloin kuitenkin tuli takaisin.
Yhtenä yönä oli kuollut myyrä ilmestynyt meiän rapun pieleen, liekö Lilli silloin käynyt, mutta kun ei ollut enää ikkunat auki, ei kukaan kuullut jos se naukui sisälle...niin lähti taas reissun päälle. Tämä on vaan arvailua, mutta kun Hipsu ei ole yleensä vielä saalistanut paljon mitään... Lillistä on tullut niin reissu nainen.

Toivottavasti se vielä tulisi kotiin <3

Meiän "puutarhassa" alkaa näyttää jo surkealta. Orvokit on ihan repsahtaneita, samoin samettiruusut. Kuulilja- penkkiäkään en ole enää jaksanut kitkeä ja Onni-tonttukin uppoaa heinään :)


Ihan syksyltä alkaa tuntua.


Tällaista tunnelmaa tänään. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Voi miten upeaa teidän eläimillä on siellä maalla ja tietysti teillä itsellä.

  Kiinnostuin kyllä noista kirjoista.

  Muistahan huilailla siellä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ajatuksia sateesta huolimatta, olin itse tänään jäsenkorjaajalla täällä Kaustisilla taas kun toin isännän saamaan hoitoa myös.
  Lepoa ja juotavaa nyt Sesselle toivoopi ystävyydellä Kyki.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa on joskus vain antaa rikkaruohot olla ja nauttia muusta.
  Kaikkea hyvää toivon sinulle tälle alkaneele viikolle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ystävät, kyllä tästä pikkuhiljaa toivutaan :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)