Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kirppis löytöjä ym.

Tuli mieleen, että kun viime viikon perjantaina kävin siellä kaupungissa, niin enpä ole laittanut kuvia kirppis löydöistäni. Jotakin kyllä löysin silläkin reissulla.


Mulla kun on sitä sinistä ja vihreää lasia ikkunan välissä, niin kierrätyksestä ihanan pirtsakka vihreä Ikean-maljakko 0,50 e.


Kierrätyksestä oli myös neulekirja 0,50 e sekä ilmaistavaroista valmiiksi irrotettuja taskuja (vois taas joskus alkaa ompelemaan jotain lokero pussia). Ilmaistavaroista löysin myös lehden, jonka otin boheemin sisustusjutun takia talteen. Voin laittaa sen sisustuskansiooni.


Nämä alimmat kuvat siitä lehtijutusta.


Kierrätyksen jälkeen kävin kirppiksellä. Sieltä tarttui mukaan tällainen savikippo, jonka saa seinälle. Löysikin jo paikkansa keittiöstä. Hintakaan ei ollut paha, 0,90 e.Kävi muuten nolosti, kun ostin sieltä myös sisustuskirjan kahdella eurolla, ja kotona huomasin, että mulla olikin sellainen ennestään...onneksi sain sen samalla hinnalla myytyä eteenpäin pe-iltana, kun oltiin siellä katukirppiksellä myymässä. :)


Tässä eräänä päivänä löysin kätköistäni äidin virkkaamaa pitsiä, laitoin siitä nauhat keittiön hyllyjen reunaan.Kellarin ankeaan rappukäytävään piti keksiä jotain piristystä. Siellähän on alaosassa tiiliseinä, joka muodostaa kapean hyllyn siinä missä vaihtuu rumaan maalilla sutastuun seinään. (Joskus tulevaisuudessa tuokin seinä saa toivottavasti kauniimman maalin.)
Ajattelin kerätä siihen "hyllylle" kaikkia vanhoja esineitä katseltavaksi. Ensin ajattelin lasipulloja, mutta kun kissa joskus siellä kiipeilee, niin luovuin siitä ajatuksesta. Paras pysyä metallissa. Jos kissa pudottaa, ei tule sirpaleita.


Tässä vanhat mitat.


Silitysraudan alunen pääsi seinälle.

Samoin nuoruusaikainen peilini. (Vanhahan sekin jo on :)


Lisäksi siellä on pari pokaalia ja myrskylyhty. Täytyy kaivella varastoja ja katsoa löytyiskö lisää esineistöä.


Hyvää keskiviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Ompa sinulla kauniita esineitä. Esille vaan kaikki ihasteltavaksi.
  Hyviö kirppislöytöjäkin olet tehnyt ja tosi edullisesti.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja juttuja sinulla. Silitysraudan alunen on hieno.
  Kiva idea laittaa lasipulloja ikkunan väliin. Edullisia löytyjä olet tehnyt. Peili on ihana ja IKINUORI :).

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sude!

  Kiitos Markka!
  Joo peili on ikinuori niinkuin mekin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)